Видео: Готово је! Пјанић у Јувентусу!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Миралем Пјанић од наредне сезоне ће бранити боје торинског Јувентуса!

Фудбал 13.06.2016 | 20:00
Видео: Готово је! Пјанић у Јувентусу!
Досадашњи фудбалер Роме је у понедјељак прошао љекарске прегледе у Торину и у току дана ће ставити потпис на петогодишњи уговор са црно-бијелима, потврђено је на званичном сајту Јувентуса.

Засад нема информација колико ће Јуве да плати обештећење Римљанима у којима је провео посљедњих пет сезона и одиграо више од 185 утакмица, али италијански медији спекулишу да је ријеч о износу од 38 милиона евра.

Према тврдњама сарајевске штампе, Пјанић ће у "бјанконерима" годишње зарађивати око 4.5 милиона евра.



Подршку за трансфер у Јуве добио је од црногорског репрезентативца Мирка Вучинића, који је својевремено такође замијенио "Олимпико" за торински клуб.

"Сигуран сам да је Пјанић направио добру ствар преласком у Јувентус. Ја сам доживио најљепше тренутке у каријери играјући у црно-бијелом дресу. Освојио сам све што сам могао", изјавио је Вучинић за "Тутоспорт".

Прије неколико дана "Коријере дело Спорт" је открио да Пјанић није имао превише избора у бирању новог клуба јер је Рома одлучила да га прода "Старој дами".

"Продали су ме за 15 минута. Требали су новац и назвали су Јувентус. Тако је то у животу", написао је наводно Пјанић свом пријатељу.

Везном фудбалеру БиХ Јувентус је четврти клуб у професионалној каријери након што је бранио боје француских клубова Меца и Олимпика из Лиона, одакле је прије пет година стигао у "вјечни град".

За репрезентацију БиХ одиграо је 68 утакмица и постигао 11 голова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар