Руни: Узбуђен сам што ћу радити са Мурињом!

Капитен Манчестер јунајтеда одушевљен што ће сарађивати, како је истакао, са једним од најбољих тренера света - Жозеом Мурињом.

Фудбал 24.06.2016 | 09:00
Руни: Узбуђен сам што ћу радити са Мурињом!

Вејн Руни узбуђен је због будуће сарадње са новим менаџером Жозеом Мурињом.

Њих двојица од овог лета биће на истом задатку у Манчестер јунајтеду, а то је, пре свега, повратак "црвених ђавола" на стазе старе славе, с којих су прилично скренули последњих сезона.

Мурињо је прошлог петка преузео Манчестер јунајтед, а док је био менаџер Челсија, он је 2013. године покушао да доведе Рунија на Стамфорд Бриџ. Португалски тренер је од прошлог децембра без посла, када га је отпустио Челси због лоших резултата.

"Узбудљиво је. Жозе је један од најбољих тренера на свету. Он добро познаје Премијер лигу. Мене и остале фудбалере Јунајтеда чекају узбудљива времена и радујем се сарадњи са Мурињом", рекао је Руни, пренели су британски медији.

Руни се са репрезентацијом Енглеске припрема за Европско првенство, које ће се од 10. јуна до 10. јула одржати у Француској. Он ће се средином јула прикључити саиграчима у Манчестер јунајтеду, пре почетка турнеје по Кини.

Манчестер јунајтед ће током лета учествовати на Међународном купу шампиона, а играће против Борусије Дортмунд и Манчестер ситија, а сезону ће почети 7. августа утакмицом против шампиона Енглеске Лестера, за трофеј Комјунити Шилд.

Аутор: МОНДО/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар