Ђилас: Не постоји ниједан разлог да Боби не заигра на олимпијском турниру!

Дојучерашњи центар Сан Антонија Боби Марјановић је недавно у телефонском разговору са селектором Александром Ђорђевићем, као и са својим менаџером за Европу Мишком Ражнатовићем потврдио да ће играти на квалификационом турниру.

Кошарка 14.06.2016 | 18:45
Ђилас: Не постоји ниједан разлог да Боби не заигра на олимпијском турниру!

Ђорђевић и Ражнатовић су се, између осталог, видели недавно у Атини, постигли договор, међутим, Боби и даље размишља и још нема конкретног одговора да ли ће бити у Арени од 4. до 9. јула. Марјановић још није званично рекао Србији “да” због страха од евентуалне повреде у тренутку када чека да потпише нови уговор у НБА.

Кошаркашки савез Србије је омогућио све да Марјановић обуче дрес “орлова” тако што је обезбедио начин да буде осигуран преко ФИБА на минимум три милиона долара, што ће наш Савез платити. Плус на износ који му почетком јула понуде Спарси као ограничено слободном играчу.

- Нашли смо начин да осигурамо Марјановића! Не постоји више ниједан разлог да не игра за репрезентацију - рекао је за „Блиц“ председник КСС Драган Ђилас.

Марјановић хоће у Рио

Мада је све даље од квалификационог олимпијског турнира Боби Марјановић не доводи у питање играње на Олимпијским играма, ако се Србија из “Комбанк арене” пласира у Рио. Тада ће на потезу, ипак, бити селектор Ђорђевић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар