Радоњић: Није ово до буџета, него до нашег рада

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић био је врло задовољан после одбране трофеја првака Србије.

Кошарка 10.06.2016 | 19:45
Радоњић: Није ово до буџета, него до нашег рада

“Сад треба сигурно мало дуже да се прича, али да кренемо од утакмице, а кад бисмо кренули од почетка, не знам да ли бих стигао на славље. Рекао сам да ће серија бити тешка, тако је било. Било је битно да будемо концентрисани од почетка и издржимо све што Партизан добро ради, и то пред својим навијачима. Одиграли смо такмичарски одличан меч, са сјајном одбраном“, рекао је Радоњић.

Звезда је победила са 70:65 и тако славила са 3:1 у финалној серији плеј-офа Супер лиге. Радоњић је најављивао тешке мечеве и занимљив плеј-оф.

“Свако има своје мишљење, ја имам своје. Показало се још једном да сам био у праву. Полуфинале је било одлично. У финалу смо видели четири лепе кошаркашке представе. Успели смо на крају да будемо бољи од Партизана и одбранимо трофеј и на тај начин завршимо трофејом фантастичну сезону. Ова је боља од прошле, за коју се сматралао да ће бити јако тешкто достићи је“, рекао је Радоњић.

Трене Звезде истакао је да је сезона била јако тешка и дугачка и подсетио је да је његова екипа још у децембру играла утакмице које су биле “мечеви сезоне“, после чега је уследило и четвртфинале и плеј-оф Јадранске лиге.

Радоњић је прокоментарисао и наводе да је Звезда успешна због великог буџета.

“Ја морам да заштитим себе и све нас који радимо у Звезди да кажем да смо великим радом успели да дођемо до резултата. То није направљено невероватним буџетом и некаквим чудима. Јер ако смо успели да до свега дођемо са нешто преко два милиона (евра), што није нешто што би само по себи дало резултате, а посебно не овакве“, рекао је Радоњић.

“Искрено да кажем, смета ми стално потенцирање неких ствари, које су некима битне. Кад играмо против Реала онда паре не играју, онда кад играмо против неког другог...Нисам никада желео тиме да се бавим. Мислим да то није донело овакав резултат. Било ми је задовољство да радимо са једном сјајном групом момака. Било нам је тешко, било је много тога...А сад Калемегдан. Најавио сам ово 3. новембра, после пораза од 40 разлике од Химкија. Одржао сам и то обећање. Хвала“, рекао је Радоњић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

андроник33

10.06.2016 19:07

Ма није до буџета! Иначе они сви играју волонтерски!

ОДГОВОРИТЕ