Син Гоце Божиновске, ван контроле

Мирко Шијан (24), син Гоце Божиновске, направио је још један испад, па се њиме похвалио и на друштвеним мрежама. Дивљачки је возио, претицао по мраку преко пуне линије и певао.

Забава 10.06.2016 | 08:25
Син Гоце Божиновске, ван контроле

Оваквим дивљачким и опасним понашањем угрозио је свој живот, али и живот ко зна још колико људи који су могли да му се нађу на путу. И све је то лепо документовао видео-снимком који је објавио на Инстаграму. Дечко пева и вози као бесан! Седам аутомобила је претекао на пуној линији, један камион и све то уз музику до даске.

 Ово је само један у низу испада младог Мирка Шијана, а ни за једну од њих није био кажњен нити је неко покушао да га заустави. Чак је и његова мајка, фолк певачица Гоца Божиновска, недавно изјавила да је "одустала од њега" и да је он сада свој човек који мора да сноси последнице за своје понашање. Али последица још нема, млади Шијан и даље дивља.

Недавно је овај син покојног вође сурчинског клана Зорана Шијана и певачице Гоце Божиновске приведен у београдску полицију због кокаина.

Интервентни тим полиције зауставио је "пежо" кабриолет недалеко од Новог гробља на Звездари којим је управљао И. П. (25), док се Шијан налазио на месту сувозача. Један од полицајаца уочио је паковање влажних марамица у аутомобилу и отворио га. На његово изненађење, унутра нису биле марамице, већ две кесице с кокаином, рекао је извор из полиције и додао да су након тога обојица приведени у полицијску станицу.
У марту ове године, када је заустављен аутомобил у којем је Гоца била са сином, алко-тестом утврђено је да је Мирко возио под дејством алкохола.

"Иако је по доласку полиције на лице места Божиновска дала изјаву да је она управљала аутомобилом, постоји сумња да је за воланом заправо био њен син Мирко Шијан. Форензичари су додатно узели брис са мењача и волана како би утврдили ко је заправо изазвао удес", писали су медији. Пре тога, јула прошле године, Мирко је био принуђен да напусти Црну Гору јер је провоцирао групу младића у једном клубу. Судећи по свему, очигледно је да наследник Шијана не осећа страх за живот, па самим тим нема осећај да на било који начин може да угрози живот људи око себе. Сада је ствар у рукама тужилаштва.

Друг му пуцао у главу

Познат је и "инцидент" који је недавно Шијан такође објавио на Инстаграму: Док је његов друг држао пушку, Шијан је стајао испред њега са флашом на глави и чекао да опали.

- Ово није валидан доказ на суду - рекао је његов друг и опалио у флашу.

Гоца: Дигла сам руке од њега

- Он има 24 године и рекла сам му да узме живот у своје руке. Ја сам отупела и одустала од тога. Пробала сам све, али нисам успела, не вреди. Он је одговоран за себе, толико могу да вам кажем - додала је она.

- Молим вас да ме убудуће зовете само због мене, а не због њега. Имате његов број па га зовите, ето толико - завршила је Божиновска.

Блиц

фото: инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кмкок

10.06.2016 11:37

Па мора бити такав кад му сви псују маму...

ОДГОВОРИТЕ