Томић нашао штопера за Партизан?!

Тражи да му доведу Цветиновића, каже да игра брже него Јовановић! Црно-бели преговарају са норвешким Хаугесундом...

Фудбал 10.06.2016 | 20:00
Томић нашао штопера за Партизан?!

Није могао пре два лета, можда овог до Хумске прошета. Душан Цветиновић, 27-годишњи штопер Хаугесунда, потенцијално је појачање Партизана у летњем прелазном року. Реч је о дефанзивцу који се 2014, кад је тренер био Марко Николић, доводио у везу са црно-белима, тад нису имали 1.200.000 евра да га плате Норвежанима, међутим, изгледа да су сад услови за реализацију трансфера знатно повољнији.

МОЗЗАРТ Спорт сазнаје да на ангажману Цветиновића највише инсистира тренер ПартизанаИван Томић. Сарадницима у клубу пренео је низ позитивних информација о квалитетима момка пониклог у ОФК Београду, који никад није стигао да изгради каријеру у Србији, већ је морао да се доказује у иностранству.

Томић је, између осталог, одушевљен Цветиновићевим атлетским способноситма, јер у новом тиму жели да има брзе штопере, због чега је, наводно, одлучио да Марко Јовановић не буде у саставу екипе за наредну сезону. С друге стране, гледајућиЦветиновића стручни штаб Партизана је проценио да се управо он уклапа у идеју о динамичнијој игри, зачетку напада из последње линије, као и да би био добар тандем са зимус ангажованим Седриком Гогуом.

Душан Цветиновић је по одласку из ОФК Београда, играо за швајцарске клубове Волен, Грасхоперс и Вадуц, да би 2013. потписао за Хаугесунд, као слободан играч. Норвежани су га минуле сезоне проследили на позајмицу у Ланс, али је у Другој лиги Француске одиграо само 19 утакмица.

Уговор са Скандинавцима истиче му у децембру, што значи да постоје реалне шансе да се Партизан договори са његовим клубом и заступницима. Најпре око обештећења, потом и плате.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар