Џумхур иде у Рио: Испунио ми се сан!

Најбољи бх. тенисер Дамир Џумхур, добио је позивницу и наступиће на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, које почињу 5. августа.

Тенис 10.06.2016 | 15:45
Џумхур иде у Рио: Испунио ми се сан!

"Сада, када је напокон сан претворен у јаву, желим захвалити Олимпијском комитету БиХ, који ме је годинама подржавао. Међу првима су који су препознали мој рад и труд и већ дуги низ година ме подржавају. И одлазак у Рио је наш заједнички успјех. Ове године један од циљева је био пласман на ОИ и неописиво сам срећан што сам га и остварио. Осјећаји су помијешани, упркос томе што сам готово био сигуран да ће позивница доћи. Сада, када је она и званично стигла, не могу крити колико сам срећан и поносан, јер је ово круна мога рада", рекао је Џумхур.

О самом наступу у Рију каже:

"У Рију ћу са поносом носити грб Босне и Херцеговине и надам се да ћу, уз мало среће у жријебу, направити резултат због којег ћу суграђане учинити поносним. Хвала свима који су ме подржавали, а ја ћу вам се одужити на терену", истакао је Џумхур.

Осим Џумхура, БиХ ће на Олимпијади у Бразилу представљати и Амел Тука, Хамза Алић, Кемал Мешић, Месуд Пезер, Лариса Церић, Лусија Кимани Марчетић и Татјана Ђекановић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар