ЕУРО - Субашић: Нећемо потцијенити Турску!

Голман Хрватске Данијел Субашић рекао је да је Турска има добру екипу и истакао да је сигурно неће потценити.

Фудбал 10.06.2016 | 12:30
ЕУРО - Субашић: Нећемо потцијенити Турску!

"Најважније је да добро радимо и да смо здрави. Био сам на два велика такмичења на клупи и сада се надам да ћу бранити. Све је одлично и чекамо утакмицу с Турском", рекао је Субашић, који већ неколико сезона брани за Монако, па ће шампионат Европе одрадити на познатом терену.

"Мени је лепо у Француској, а на Парку принчева још нисам никада изгубио и надам се нећу ни сада", додао је Субашић, пренела је Хина.

Репрезентативци Хрватске Европско првенство почињу утакмицом против Турске, која је на програму у недељу од 15.00.

"Поштујем све екипе и све играче и сигурно да је Турска добра репрезентација. Чврсти су, јаки и никога нећемо подценити... Имамо играче који играју у врхунским клубовима, који су доказали да су и сами врхунски играчи. Противници би требало да се прилагодјавају нама, селектор то од нас тражи и то треба да радимо", рекао је Субашић.

Нападач Јувентуса Марио Манџукић рекао је да ће свака утакмица на Европском првенству бити тешка, али је додао да и његова екипа има своје адуте.

"Наши адути морају бити срце, борбеност и трчање. Будемо ли то имали, биће нам пуно лакше да победјујемо. Увек је лепо отворити такмичење победом, тада порасте самопоуздање, а јако респектујем Турску. Они су фанатични на терену, али свесни смо својих квалитета. Медјутим, те квалитете с папира морамо пренети на терен и будемо ли сви као један уверен сам да можемо побиједити. Свидја ми се што селектор мисли да морамо више да гледамо шта ми можемо добро да урадио него што може противник", рекао је Манџукић.

После Турске, Хрватска ће у другом колу Групе Д играти Чешке, а у последњем против Шпаније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар