ШПА плеј-оф: Сјајни Бурузис оставио Лаборал у серији против Барсе!

Бурузисова света десница размонтирала Барселону - тројка као печат! После продужетка Лаборал Кућа је славила са 89:83!

Кошарка 09.06.2016 | 10:15
ШПА плеј-оф: Сјајни Бурузис оставио Лаборал у серији против Барсе!

Каква драма, какво кошаркашко уживање! Барселона је од готовог направила вересију, а Јанис Бурузис је од Барселоне направио паприкаш. Убацио је 32 поена, дао невероватан кош за продужетак, дао одлучујућу тројку у продужетку и Лаборал је победом од 89:83 дошао до 1:2 и дао себи шансу за повратак у серију.

Лаборал Кућа је играла на Фајнал фору Евролиге, али је против Барселоне у полуфиналу АЦБ лиге морала да извуче све што зна да би дошла до победе. Блауграна је била боља током већег дела меча, Лаборал је губио 12 разлике на три минута до краја, Бертанс је погодио тројку за изједначење у последњем минуту, Саторански положио невероватан кош за вођство, а онда је Бурузис погодио двојку за продужетак.

Тамо лудница, али и смиренија Кућа која је тројком, кога другог до Бурузиса преломила меч и дошла до прве рецке. Најефикаснији играч у Лаборалу био је логично Бурузис са 32 поена, а једини поред њега који је био двоцифрен био је Мајк Џејмс са 17 поена.

У екипи Барселоне истакли су се Томаш Саторански са 19 поена и Абринес са 14. Следећи меч се игра 10. а домаћин је поново Лаборал Кућа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар