Берлускони ''пук'о'': Кинези једу малу дјецу! Зар њима треба да оставим Милан?!

Скандалозна изјава првог човека Росонера, којег су године очигледно сустигле...

Фудбал 09.06.2016 | 21:00
Берлускони ''пук'о'': Кинези једу малу дјецу! Зар њима треба да оставим Милан?!

Силвио Берлускони важи за једног од најконтроверзнијих власника у свету фудбала, али и човека чији су живот проткали многи скандали и раскалашни живот милијардера. Међутим, у данима када се све више прича да је у поодмаклим разговорима са групом кинеских инвеститора заинтересованих да купе Милан, Берлускони све више показује да је можда заиста време да оде у пензију и остави клуб другима како не би пропао.

Да ли зато што су га године стигле, или га је расипнички живот научио да не зна када да заћути, или бар добро размисли пре него што нешто каже, али Берлускони је дао једну од најскандалознијих изјава икад, која би могла добрано да пољуља темеље интензивних разговора који трају дуже време.

„Комунистички Кинези су јели своју малу децу. То је истина. Имали су велике породице у којим су деца умирала зато што мајке нису имале довољно млека. Зато су пуштали да једно дете умре, а онда га скувају и дају деци. Зар треба Милан да оставим таквим људима“, зачуђено се упитао Берлускони, преноси Фудбал Италија.

Шта рећи за саму изјаву. Одвратно, некултурно, вулгарно... Недостојно првог човека великана који се налази на најнижим гранама управо због тврдоглавих начела којим се води...

Силвио, време је да одеш.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар