Боби је 1. јула слободан играч: Могу да га купе за 1.500.000 долара!

Сан Антонио одлучује о судбини српског центра.

Кошарка 10.06.2016 | 11:45
Боби је 1. јула слободан играч: Могу да га купе за 1.500.000 долара!

Заврши се сан Сан Антонија о титулу, самим тим заврши се и прва сезона Бобана Марјановића у НБА лиги. Док тренер Грег Попович размишља о могућностима реконструкције тима, дотле се српски центар нада да ће остати у Тексасу.

Бивши кошаркаш Црвене звезде 1. јула постаје слободан играч. Све због прописа НБА лиге. Марјановић је прошлог лета потписао управо тај једногодишњи уговор, који му истиче поменутог датима и засад се зна да Спарси одлучују о његовој судбини. И имају, што би се рекло, право прече куповине.

Уколико желе да обнове сарадњу са Бобаном Марјановићем имају шансу да му понуде уговор у вредности од 1.500.000 долара за наредну сезону. Како је Боби у америчкој терминологији “ограничен слободан играч”, може да преговара са било којим клубом. Чак може да потпише уговор, међутим, ако његов садашњи тим понуди исте услове као и тај други он мора да остане у Сан Антонију.

Наравно, наш репрезентативац глас аза ту опцију.

“Све у Сан Антонију ми се допада. Људи су сјајни. Нису само добри, него невероватни”, између редова је поручио Боби какви су му планови, после сезоне у којој је просечно бележио 5,5 поена и 3,6 скокова по мечу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар