Бора пао са бицикла и поломио кључну кост

Уместо да ужива са женом Дубравком, Ђорђевић завршио у болници. Опоравак ће трајати дуго, све обавезе одложио.

Србија 07.06.2016 | 14:02
Бора пао са бицикла и поломио кључну кост

Бора Ђорђевић (63) пао је с бицикла и сломио кључну кост, сазнаје Курир.

Музичар је са супругом Дубравком Милаковић (40) отишао у Словенију, али му је одмор дошао главе. Наиме, лидер Рибље чорбе пао је док је возио бицикл и сломио кључну кост. Није познато како је дошло до пада, али су повреде које је задобио озбиљне.

Музичар се недавно по трећи пут оженио, и то 23 године млађом девојком, која је пореклом из Словеније. Кад год има слободног времена, Ђорђевић одлази у женину домовину на одмор, вози бицикл, тренира и не размишља о многобројним обавезама које га чекају у Београду. 

Међутим, последња вожња бицикла, која је једна од омиљених Бориних активности, скупо га је коштала.

- Уместо да ужива са женом Дубравком, Бора иде од лекара до лекара! Ђорђевићу ће бити потребно много времена да се опорави од пада, па ће вероватно морати да одложи све обавезе, међу којима су бројни концерти широм света и снимања телевизијских емисија - каже наш извор близак музичару.

Фронтмен Рибље чорбе досад је много пута био у гипсу, најчешће је ломио руке, а једну повреду је зарадио на фудбалској утакмици, иако му спорт никад није био јача страна. Његов здравствени картон крцат је повредама и очигледно да им нема краја.

- Навикао сам на ломове, имам веома крте кости и досад сам седам пута носио гипс - рекао је Бора својевремено.

О новој изабраници ретко је говорио.

- Многи се питају шта радим у Љубљани с младом рибом. Ми једемо дијеталну храну и пешачимо по планинама, тако ме је натерала да смршам 20 килограма - похвалио се Ђорђевић.

Извор: Старс/Информер

Коментари / 0

Оставите коментар