Најбизарнији секс закони широм свијета

Најлуђе секс законе можете пронаћи свуда, од Америке и Азије, до европских земаља Енглеске и Шкотске.

Свијет 06.06.2016 | 10:30
Најбизарнији секс закони широм свијета

Многи од њих звуче попут шале. Бахреин је острвска држава у југозападној Азији у којој постоји закон за мушке докторе који каже да гинеколог не смије да гледа директно у женске гениталије.

Ипак, да би урадио преглед, може да користи одраз у огледалу. Закон у Либану забрањује сексуални однос с мушким животињама.

Казна је смрт, а тешко је сазнати да ли се заиста икад примијенила на некоме. У Колумбији мајка младе мора бити присутна прве брачне ноћи у соби како би се увјерила да се брак заиста "конзумирао".

У Боливији мушкарцима није допуштено да ступе у сексуални однос и са дјевојком и са њеном мајком.

Овај чудан закон, који би требало да се подразумијева, постоји да не би долазило до распада породице.

Америчко острво забрањује удају дјевицама. Могуће је да су мушкарци смишљали ову забрану.

Док га овај закон подупире, неки закони забрањују секс, и то на отвореном, па се тако у Шпанији секс забрањује на плажи, а у Енглеској на паркираном мотору.

У Хонг Конгу је жени дозвољено да убије прељубника и његову љубавницу. Казна за мастурбацију у Индонезији је 32 мјесеца затвора, а у Будимпешти није дозвољен секс с упаљеним свјетлима.

Није сигурно како је уопште дошло до овог закона, али можда штеде на електричној енергији или пазе да комшије не вире у туђи брачни кревет. Како год било - заиста је бизарно.

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

06.06.2016 18:19

Сада постаје назадно све што је била до јуце напредно. Сада постаје грех све сто је било до јуце светиња многих а напредна просвеценост све што су презирали СЛАВНИ Преци наси. Медјутим, зивотно искуство је показали да су ПРЕЦИ били у праву А НЕ ПОТОМЦИ!

ОДГОВОРИТЕ