Супружници трагедију најавили на "фејсбуку"

Бивши полицајац и супруга живели "свој ријалити" на друштвеним мрежама не кријући неслогу. Неће их сахранити заједно. Сви знали за проблеме. Оставили дете од 15 месеци.

Србија 05.06.2016 | 20:58
Супружници трагедију најавили на "фејсбуку"

Смрт Зоране (21) и Веселина (27) Јарчевића, који су прекјуче пронађени мртви у ауту крај фабрике бетона у Бродареву, тема је над свим темама у овом делу Србије. Према првим подацима, бивши полицајац је сачекао супругу да заврши смену у локалном кафићу "Порт Саид", одвезао се са њом нешто даље до локалог пута, а затим је пуцао у њу из ловачке пушке. После тога је пресудио себи.


Брачни пар у браку је био две године. Све време су се свађали. Последњих месец дана били су раздвојени. Судећи по траговима које су немилице остављали по друштвеним мрежима, живели су неки "свој" ријалити програм. Разлог је била Зоранова љубомора. Иза себе су оставили дете од 15 месеци.

Према ономе што се јуче причало у Бродареву, пре него што је усмртио супругу, Веселин је послао поруку родитељима: "Наћи ћете ме мртвог у колима".

Људи су одмах замолили Веселиновог брата од стрица да га тражи...

"СТАТУСИ" ДА СЕ НАЈЕЖИШ

Познаници истичу и да је Веселин у неколико наврата својим статусима на друштвеним мрежама указивао да може доћи до трагедије, као и да би узрок свега могла да буде љубомора. Тако је недавно записао: "Љубоморне особе не сумњају у партнера, већ у себе", док је неколико дана пре почињеног злодела објавио цитат песме у коме се наводи: "Када сунце зађе и над градом падне тама ја одлазим негде далеко, за растанак крива си сама. Дан, теби ће дан да се претвори у ноћ, плакаћеш и питати Бога о да ли ћу икада доћ..."

Током јучерашњег дана истражни органи чекали су налазе са обдукције који је требало да дају коначну реч како су Јарчевићи завршили живот. Из извора блиских истрази сазнали смо и да су сахране у Бродареву и Лучанима заказане за понедељак. Фамилија убијене жене није пристала да их сахране заједно.

У насеља Ђераћ код Лучана, одакле се Зорана удала у село Јалија код Бродарева, мештани су били у шоку, неверици и очају. Ова девојка је у овом месту провела детињство, након што јој се мајка развела од оца и вратила се својим родитељима, у фамилију Симовић.

Зоранини познаници су нам испричали да им је познато да су она и Веселин имали проблема у браку, а да је извор свих проблема била - љубомора. Веле да је се сећају као пријатне, увек насмејане девојке, која је до јуче трчкарала по комшилуку. Пре неколико година, као веома млада, удала се и отишла за Бродарево, и то после не баш дуге везе са Веселином.

Сви смо били шокирани када смо сазнали за трагедију. Посебно њени најмилији, нарочито мајка. И раније смо чули да је било трзавица у њиховом браку, да јој је он једном приликом претио, али нико није претпостављао да може до овога да дође. Она се рођацима није жалила, већ смо то сазнавали преко других људи - испричале су нам некадашње Зоранине комшије у Ђераћу.

(Вечерње новости)

Коментари / 0

Оставите коментар