Џикић: Звезда МОРА да одбрани титулу!

Тренер Партизана Александар Џикић препустио је Црвеној звезди улогу фаворита у финалу Суперлиге Србије, посебно због предности домаћег терена.

Кошарка 03.06.2016 | 13:40
Џикић: Звезда МОРА да одбрани титулу!

"Пласманом у финале домаће лиге осигурали смо наступ следеће сезоне у АБА лиги и то је врло важно у нашој ситуацији. Чека нас екипа која има врло добру сезону иза себе, са резултатом у Евролиги који мора да се поштује. Континуитет тренерског рада очигледно даје резултате", рекао је Џикић за клупски сајт.

Стратег црно-белих сматра да је Црвена звезда много добила на квалитету доласком Таренса Кинзија и Василија Мицића, као и повратком после повреде капитена Луке Митровић.

"Имају предност у серији пред домаћом публиком, самим тим улога фаворита припада њима, они морају да бране титулу. Знамо да ће нас чекати пун Пионир њихових навијача, баш као што ће и наши напунити дворану када будемо домаћини. Веће паузе измедју мечева би сигурно донеле у квалитету игре и једних и других, али тако је за оба тима",закључио је Џикић.

Крилни кошаркаш Новица Величковић сложио се са тренером Џикићем и дао предност Црвеној звезди.

"Препуштамо улогу фаворита Звезди после сезоне какву су имали. Ми у финалну серију улазимо практично без икаквог одмора, али шта је ту је. Гледамо само напред", истакао је Велицковић.

Финална серија плеј-офа Суперлиге Србије почиње вечерас од 21 сат, а домаћин је Црвена звезда.

Коментари / 0

Оставите коментар