Гашић координатор служби безбједности?

Братислав Гашић, бивши министар одбране, који од прошле суботе више није потпредседник СНС, нову функцију требало би да добије у безбедносном сектору - незванично сазнају "Новости".

Србија 31.05.2016 | 22:30
Гашић координатор служби безбједности?

Братислав Гашић би у новој подели карата могао да добије место координатора безбедносних служби, што је задужење које је Александар Вучић преузео после формирања владе 2012.

У игри је и друга опција, да Гашић буде именован за директора предузећа "Југоимпорт СДПР", јер је процењено да би ту имао шансу да надгради резултате раста наменске индустрије, која је за време његовог министровања, током прошле године, забележила извоз од 750 милиона долара.

Када је реч о осталим министрима који су остали без потпредседничких функција у СНС - Николи Селаковићу, Небојши Стефановићу, Зорани Михајловић и Јадранки Јоксимовић - њихов будући ангажман знаће се после преговора са СПС и другим потенцијалним партнерима у будућој влади.

Тако се у политичким кулоарима помиње и рокада портфеља, по којој би Александар Вулин водио ресор унутрашњих послова, док би досадашњи министар Небојша Стефановић преузео одбрану.

Известан је и повратак Горана Кнежевића у Немањину, који је у првој "напредњачкој влади", формираној 2012, био министар пољопривреде.

Који ресор ће припасти њему и осталим експотпредседницима СНС, зависиће од евентуалне коалиције са социјалистима.

Извор: Вечерње новости

Фото: Тањуг/АП

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ос

01.06.2016 09:22

Зао ми је ових момака који морају свакоме да салутирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска

01.06.2016 22:10

Зар ово није Сантош?

ОДГОВОРИТЕ