Мората се нада повратку у Реал!

Фудбалер Јувентуса Алваро Мората потврдио је да има велику жељу да се врати у Реал Мадрид и осваја трофеје са клубом у којем је почео каријеру.

Фудбал 07.06.2016 | 20:30
Мората се нада повратку у Реал!

Реал на лето има опцију да шпанског нападача повуче из Јувентуса за 30 милиона евра, према договору који су два клуба направила пре две године приликом трансфера у Торино.

"Освојио сам све у Италији више пута, играо финале Лиге шампиона, постизао голове и много напредовао. Мислим да сам другачији играч него када сам одлазио из Реала, далеко другачији од младог момка који је са пуно ентузијазма напустио Сантјаго Бернабеу. Доказао сам да могу да играм за велики клуб и надам се да ће мој повратак у Реал бити решен до 13. јуна", рекао је Мората за Ас.

Први нападач Шпанаца за предстојећи ЕУРО у Француској истиче да би најбољи потез за њега у овом тренутку био повратак у Реал.

"Жеља ми је да побеђујем у Реалу и играм са врхунским фудбалерима, али и да се осетим важним делом тима. Имам неколико понуда из Енглеске, све ћу размотрити, плата ми није важна, иако сам срећан у Јувентусу", закључио је 23-годишњи фудбалер.

Мората је за две сезоне у Јувентусу постигао 27 голова на 93 утакмице и освојио две дупле круне.

Енглези спекулишу да су Арсенал и Манчестер Јунајтед спремни да плате 50 милиона евра за Морату, па је и препродаја опција за Реал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар