Тери: Мурињо је фантастична ствар за Јунајтед!

Капитен Челсија Џон Тери очекује да ће Жозе Мурињо бити успешан у Манчестер Јунајтеду оценившио да је Португалац прави тренер за тај клуб.

Фудбал 04.06.2016 | 20:00
Тери: Мурињо је фантастична ствар за Јунајтед!

Мурињо је именован за новог тренера Манчестер јунајтеда, где је заменио отпуштеног Луја ван Гала. Мурињо је без посла од прошлог децембра, када га је отпустио Челси.

Он је у два наврата предводио Челси и најуспешнији је тренер у клупској историји, а Тери је са њим освојио осам трофеја.

"То су фантастичне вести за Манчестер Јунајтед. Сигуран сам да ће навијачи и играчи Јунајтеда бити одушевљени, а већ сам у више наврата рекао да је он најбољи тренер са којим сам икада радио. Он ће бити одличан за Манчестер јунајтед, сигуран сам", рекао јеТери.

Осим Муриња, још два страна тренера предводиће два велика енглеска клуба, Антонио Конте ће овог лета преузети Челси, а Пеп Гвардиола радиће у Манчестер ситију.

"Мислим да је то одлично за енглески фудбал. Жозе и Пеп у Манчестеру, а Конте долази у Челси. Видећемо праву борбу међу тенерима који ће желети добро да почну. Очекује нас занимљива сезона", додао је Тери.

Манчестер Јунајтед други пут у последње три сезоне није успео да се пласира у квалификације за Лигу шампиона. Ову сезону екипа је завршила на петом месту на табели и играће у Лиги Европа.

Јунтед је ове сезоне освојио ФА куп победом над Кристал Паласом од 2:1, 21. маја на Вемблију, а то је била последња утакмица Луја ван Гала на клупи екипе из Манчестера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар