''Турнир пријатељства'': Војводина ''минималцем'' против Ријеке до титуле!

Кадети Војводине у финалу Турнира пријатељства у Бијељини савладали вршњаке из Ријеке!

Фудбал 30.05.2016 | 09:20
''Турнир пријатељства'': Војводина ''минималцем'' против Ријеке до титуле!

Динамо, Црвена звезда, па Војводина!

Новосађани су у финалу Турнира пријатељства за 2016. годину савладали вршњаке из Ријеке резултатом 1:0 (0:0) и тако постали трећи различити шампион овог регионалног такмичења за кадете који се одржава у Бијељини.

После добрих представа у групи "Ц" где су против Олимпије, Динама из Загреба и Вележа освојили прво место са седам бодова, а потом и елиминације прошлогодишњег првака Црвене звезде после бољег извођења пенала, фудбалери Војводине су и у финалу против Ријеке одиграли одличан меч и заслужено освојили трофеј.

Воша је током читавог меча била опаснија, преко Куртишија погодила и стативу, а гол одлуке постигао је резервиста Немања Крстић у 48. минуту.

До краја меча није било значајнијих прилика, иако је Ријека напала, а да ће Војводина успети да сачува минимално вођство било је јасно када је пет минута пре краја утакмице тим из Хрватске остао са десет играча на терену због искључења Јозефа Кучија.

Турнир пријатељства је тако трећу годину заредом окупио 16 екипа из региона, а по други пут је шампион тим из Србије.

За најбољег играча турнира проглашен је Михајло Нешковић из Војводине, а најбољи стрелац је његов саиграч Слободан Тедић, који је постигао пет голова. Награду за најбољег голмана добио је Ивор Пандур из Ријеке, пошто је на целом турниру примио само два гола, а одбранио је и неколико пенала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар