Ево зашто је Северинин бивши тужио Кебу!

Милан Поповић поднео је тужбу против Драгана Којића Кебе, због фотографија на којима је возио његово дете без сигурносног појаса

Србија 29.05.2016 | 21:52
Ево зашто је Северинин бивши тужио Кебу!

Фотографије су настале након прославе Северининог рођендана, када је Кеба у касним ноћним сатима довезао уплаканог Александра кући, а Игор и Севе су остали на журци.

Папараци су тада снимили да малишану није везан сигурносни појас и да седи на сувозачком седишту. 

"Поднео сам прекршајну пријаву и очекујем да институције реагују. По нашем закону, оне интервенишу када се нешто деси, а нису ту да нешто спрече. Да их је полиција тако ухватила, било би доказа за прекршајни поступак, овако ћемо видети да ли ће постојећи докази бити довољни за неку пресуду", рекао је Милан за Ало. 

Поводом битке за старатељство над Александром, остаје при своме - мајка му не дозвољава да виђа дете, упорно објављује његове слике на друштвеним мрежама, а недавно се у сукоб укључио и Северинин супруг Игор Којић. 

" Доказано је да сам пасош детету вадио у складу са законом, нека Александров очух каже шта је мислио, не могу да коментаришем инсинуације, па ћу му одговорити", рекао је он. 

"Волео бих да моје дете одраста срећно и анонимно. Свим редакцијама послао сам упозорење да не објављују његове слике. Што више људи га качи на друштвене мреже, то је теже задржати његову приватност. Трудићу се на све правне начине да му омогућим анонимност", рекао је Поповић.

(Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

трандја

30.05.2016 08:30

Мој Милане знао си направит паре,ал од трањде никад нецес направит зену.

ОДГОВОРИТЕ