Оно што Бајерн ради Дортмунду - Реал ради њима!

Пољски голгетер почео преговоре са Реал Мадридом док из Бајерна поручују да га неће продати ни по коју цену. Подсећа ли вас ово на егзодус играча Дортмунда у Бајерн?!

Фудбал 03.06.2016 | 13:20
Оно што Бајерн ради Дортмунду - Реал ради њима!

Да ли се спрема трансфер лета?

Можда да, ако питате један клуб, а сигурно не, ако питате други. За сада су играч и менаџер мистериозни.

Најбогатији и, по мишљењу многих, најуспешнији клуб на свету, Реал Мадрид покушаће у наредном прелазном року да "опљачка" Бајерн Минхен и "украде" им најбољег нападача Роберта Левандовског.

Стрелац 42 гола ове сезоне на мети је клуба чију понуду ретко ко одбија. Не ради се ту само о новцу, већ и о томе да је већини деце која почну да тренирају фудбал велика жеља да заиграју за "краљевски клуб", па су многи на врхунцима своје каријере пожелели да обуку дрес клуба из Мадрида. Власника 11 титула шампиона Европе.

Да није само трач, потврђују и следеће изјаве...

"Представници Реал Мадрида су ме контактирали пре неколико недеља. Послушали смо шта су имали да кажу и обавестили Бајерн да преговарамо са њима", казао је за немачки "Шпигел" менаџер Роберта Левандовског, извесни Цезари Кучарски.

У Бајерну су свесни да није лако пронаћи нападача који може да постигне преко 40 голова, а више пута су у преговорима са другим клубовима истицали "да их новац не занима". За њих је важније да задрже окосницу тима, јер новца - очигледно имају.

Зато је председник Румениге бурно реаговао.

"Левандовски ће играти за Бајерн Минхен у наредној сезони инико не мора да размишља другачије. Наша одлука је да нећемо дати Левандовског другом клубу, без обзира шта нам понуде. Немамо преломну тачку када је Роберт у питању", казао је он.

Без обзира на то колико Бајерн покушавао да "одбије налете" Реал Мадрида на крају би могла да пресуди воља играча који жели нови изазов у каријери. Овај 27-годишњак има уговор на још три године са Бајерном, а у Минхен је стигао из Дортмунда, након што је одлучио да не жели да продужи уговор са Борусијом.

Пре њега је то урадио Марио Геце, да би "егзодус" из Дортмунда био настављен и на крају ове сезоне када је Борусија морала да саопшти да је њихов капитен Матс Хумелс решио да напусти клуб и да га занима само прелазак у највећи клуб у земљи - Бајерн.

Оно што је Бајерн "урадио" Дортмунду, сада њима ради Реал Мадрид, пошто би Роберт Левандовски могао да постане други фудбалер који је "имао све у Бајерну", али је одлучио да се пресели у Шпанију.

Пре њега је то урадио Тони Крос...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар