Бенфика Живковићу нуди уговор до 2020.! Али, отац тражи 5.000.000 за потпис!

Опречне информације стижу из Португалије. Према једнима све је већ завршено, према другима још ништа...

Фудбал 27.05.2016 | 13:20
Бенфика Живковићу нуди уговор до 2020.! Али, отац тражи 5.000.000 за потпис!

Нико Гаитан за 25.000.000 евра иде у Атлетико, у Лисабон стиже - Андрија Живковић! За интересовање Бенфике зна се већ неко време, а према информацијама Рекорда сада су само формалности остале да се доврше како би млади фудбалер Партизана и стигао на Луж. Наводно је већ договорена и дужина трајања уговора, па ће се Живковић Орловима обавезати на верност до 2020. године.

Наравно, Партизану неће припасти ни динар обештећења, пошто Живковићу управо истиче уговор са црно-белима. Бенфика ће морати да исплати само обавезе према посредницима. Додуше, у овом случају то "само" кошта 5.000.000 колико је према наводима Диарио Нотисиаса тражио Живковићев отац Јовица тражио на састанкуса са председником БенфикеЛуисом Филипеом Вијеиром у Лисабону. Накнада за потпис. Диарио чак наводи да Живковићсениор тражи и проценте од наредне Андријине продаје. Стога поменути лист за разлику одРекорда није толико убеђен да ће до трансфера и доћи, иако тврди да је Бенфика озбиљно загризла.

Сам Живковић у кратком интервјуу за Блиц наводи да га, као ни његовог менаџера, није звао нико из Лисабона и да не зна где ће завршити каријеру. Сао се нада да ће се ова мучна ситуација што пре разрешити, јер је већ неколико месеци ван такмичарског фудбала што је, барем смо такав утисак стекли у јучерашњој победи репрезентацији Србије над Кипром, почело да оставља последице по Андријино самопоуздање. А заиста би била штета да се такав потенцијал не оствари у пуном сјају. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар