Вијеира има поруку за Управу Звезде: Будите искрени према играчима!

„Ако не могу да купим Ферари, ја ћу да узмем Фијат“, јасан је најбољи играч Суперлиге!

Фудбал 30.05.2016 | 20:40
Вијеира има поруку за Управу Звезде: Будите искрени према играчима!

Навијачи су много пута рекли шта мисле о Угу Вијеири. И на званичној прослави титуле „почашћен“ је јаким овацијама. Њему у прилог иду и бројке. Постигао је 21 гол, уписао шест асистенција и био локомотива Звездиног успеха.

План је да европску афирмацију настави заједно са црвено-белима. Наравно, постоји оно али... Верују навијачи да за португалског нападача неће стићи понуда која се не одбија. Али верује и он да ће финансијска ситуација у клубу бити боља, односно да управа мора да буде искрена према играчима.

Поруку овакве садржине послао је Вијеира одговорнима из Љутице Богдана током гостовања у Спортском Журналу, где је добио награду Драгутин Костић у част легендарног новинара.

„Желим да наставим са Црвеном звездом и да уђемо у Лигу шампиона. Најважније је да сви буду искрени, као што сам ја. Важно је да смо на земљи, ако не могу да купим Порше узећу Фијат. Паре нису најбитније, али одлучују много. Управа и свим у клубу морају да буду искрени према играчима“, рекао је у изјави за Журнал Уго Вијеира.

Имао је сезону за незаборав, али она би вероватно била још израженија да се није повредио на априлском дербију.

„Нисам на почетку био здрав, мучило ме је колено. Све се завршило сјајно и ово ми је дефинитивно најбоља сезона у каријери, надам се да ће бити још оваквих“, додао је Вијеира.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар