Саво Милошевић: Партизан на нивоу испод сеоског клуба!

Члан Скупштине ФК Партизан Саво Милошевић истакао је да је тужно што на Скупштини клуба није изабран председник и ситуацију упоредио са кафанском и пијачном.

Фудбал 25.05.2016 | 12:40
Саво Милошевић: Партизан на нивоу испод сеоског клуба!

"Жао ми је што се све ово овако издешавало, тужно је и јадно на шта је Партизан спао... Ово се не ради ни у неком најмањем сеоском клубу, али нећу да помињем имена да не бих неког увредио. Партизан је спао испод тога", рекао је Милошевић

Скупштина Партизана отказана је после 80 минута свађа и увреда.

"Ово је правни нонсенс и правно дивљаштво шта покушавају, да не причам о елементарној култури. Људи већ изгласали три одлуке, коло воде људи који су запослени у клубу или су тренутно ту у односу на нас који смо чланови Скупштине и држе нам буквицу. Ми смо њих запослили, ми смо њих унајмили, не они нас", додао је бивши репрезентативац.

"Скупштина је највиши орган у свакој организацији, не постоји нити један клуб у коме је то другачије. Они мени одговарају, не ја њима", навео је Милошевић.

Када је реч о спорним пуномоћјима, он је рекао да статут Фудбалског савеза Србије наводи да су пуномоћја неважећа.

"Право је врло јасно, она не важе", рекао је Милошевић и додао да се сукоб с Миланом Обућином "тицао управо ових правних ствари".

На питање шта мисли да ће се даље десити, он је навео да ће Скупштину сазвати они који ће "у будућности бити у клубу".

"Мислим да ће морати свако своју да организује, па ћемо онда знати ко има више, овако је немогуће било бројање као јаја на пијаци... Следећу Скупштину ће сазвати они који ће бити у клубу у будућности", закључио је Милошевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар