РГ - Ана: Радује ме што сам остала смирена!

Ана Ивановић задовољна је после победе над Осеан Доден (6:0, 5:7, 6:2) у првом колу Ролан Гароса, поготово својом реакцијом после губитка сета.

Тенис 25.05.2016 | 12:20
РГ - Ана: Радује ме што сам остала смирена!

“Мислим да сам добро играла током целог меча, мада је и она на старту грешила. Почела је да игра боље у другом сету, али имала сам и тада шансе – на 5:5 сам се вратила од 0:40, али драго ми је што сам у трећем сету заиграла агресивније и што сам успела да останем смирена. Нападала сам форхендом и излазила сам на мрежи, задовољна сам тиме“, рекла је Ивановићева.

“Фокусирала сам се на сваки поен и сваки гем посебно, у томе сам успела – нисам се оптерећивала резултатом, само сам желела да играм онако као што сам тренирала. Значи ми победа, поготово што сам изгубила други сет. Додуше, знала сам да неће бити лако у другом, можда сам била мало пасивнија, али она је боље сервирала. Могла сам да добијем и други сет, али важно је да сам победила“, додала је српска тенисерка.

Ивановићева обично игра недељом меч првог кола, али сада је било другачије,

"Овога пута сам рекла (тренеру) Најџелу: ’Сада сто посто играм у уторак’. Била сам у праву, мада сам додуше била на распореду у понедељак... Иначе до сада сам сваке године играла у недељу".

Следећа Анина ривалка биће Дениза Алертова.

"Не познајем је толико, Најџел сада прати њен меч, видећемо“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар