"Гроф": Да се не понови финансијска ситуација...!

Миодраг Божовић је по први пут у својој тренерској каријери подигао трофеј намењен шампиону, а открио је шта је било најбитније у току ове сезоне и шта не жели да се понови у наредној.

Фудбал 27.05.2016 | 14:00
"Гроф": Да се не понови финансијска ситуација...!

Фудбалери Црвене звезде су пред својим навијачима прославили 27. шампионску титулу у историји овог клуба, а један од најважнијих фактора ка том походу био је тренер Миодраг Божовић. Последњи је изашао на терен, прошетао црвеним тепихом до центра игралишта где је све било спремно за прославу и добио велики аплауз публике.

Након победе у последњем коли против Радничког (2:0) за телевизију Арена Спорт открио је шта је било најважније у току ове сезоне која није почела тако добро.

"Најбитније је што смо након утакмице са Радничким сачували мир и почели да побеђујемо", рекао је Божовић и подсетио на први дуел са Нишлијама који је завршен без победника, а након тога је почела победоносна серија од 27 утакмица,

"Када смо почели да причамо о тој серији, то нас је дуго држало мотивисане, после када смо одиграли нерешено са Војводином у Новом Саду и после нисмо имали толико мотива на крају сезоне", објасио је пад свог тима Миодраг Божовић и поклонио цвеће новинарки ове телевизије.

На конференцији за медије био је нешто речитији, па је открио која је то ствар за коју не жели да се деси и у наредној сезони.

"Надам се да се неће поновити наша финансијска ситуација", почео је он.

Након што се захвалио навијачима и Радничком јер су "играли фудбал", осврнуо се мало на читаву сезону.

"Нисмо почели са овом екипом сезону. Довели смо појачања која су подигла квалитет игре као што су Доналд, Вијеира и Ибањез...", рекао је он.

Објаснио је и која утакмица му је била најдража.

"То је Вождовац на Врачару (3:2). Да нисмо преокренули било би 'ауф wиедерсехен'", рекао је Божовић.

Божовић је и у свом стилу одговорио на питање како види будућност клуба.

"Овде је добро што не може да буде цунами. Нема мора не знам шта би могло да се деси", поручио је популарни Гроф.

Предстоји пауза, а Црвена звезда потом почиње квалификације у Лиги шампиона средином јула.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар