Божовић: Тешко ће неко поновити нашу сезону!

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће у будућности бити тешко да се понове резултати црвено-белих из ове сезоне.

Фудбал 22.05.2016 | 12:40
Божовић: Тешко ће неко поновити нашу сезону!

Црвена звезда је тријумфом над нишким Радничким (2:0) прославила освајање 27. клупске титуле у сјајном амбијенту на стадиону Рајко Митић пред више од 42.000 гледалаца.

"Раднички је могао да оствари бољи резултат да није играо пред оволико навијача. Показали су се у правом светлу, имали шансе, али их је Орландић начео, а Катаи мајсторијом обезбедио добар резултат. Тешко ће се овакав резултат поновити, само се надам да се неће поновити стање око финансија", рекао је Божовић на конференцији за медије после утакмице.

Он је додао да му је најдража победа ове сезоне она на Врачару против Вождовца, када је и почела серија од рекордна 24 тријумфа заредом.

"Да тада нисмо победили био би ’ауфидерзен’ (довиђења на немачком језику прим. аут)", рекао је Божовић и у свом стилу одговорио на питање како види будућност клуба.

"Овде је добро што не може да буде цунами. Нема мора не знам шта би могло да се деси", поручио је популарни Гроф.

Он је објаснио како је дошло до тога да Марко Петковић буде извођач пенала на мечу са Радничким, који је касније промашио, а потом се и повредио.

"Играчи су се договорили да Петковић изведе пенал јер једини није дао гол из стартне поставе. Мислим да је су били у праву и да је исправна одлука. Жао ми је што се повредио и то је зарадио озбиљну повреду скочног зглоба", рекао је.

Црногорски тренер додао је да га је "страх од овација навијача, њему упућених, јер ниједан стручњак не може да одлично да ради у континуитету".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар