Нолету рођендан, журка тек за Јеленин јубилеј

На свој рођендан најбољи тенисер света се припрема за чувени турнир Ролан Гарос, па ће се Новак опустити тек за Јеленин рођендан 17. јуна те ће тад и славити.

Свијет 20.05.2016 | 21:20
Нолету рођендан, журка тек за Јеленин јубилеј

Ове године Ноле не планира велику рођенданску прославу јер је као и до сада у великим припремама за Ролан Гарос. Он ће свој рођендан прославити у кругу породице, Јелена и Стефан ће бити с њим у Паризу, што је за њих и најважније. Да буду заједно што више могу.

"Ноле је као и сваке године у време свог рођендана преокупиран чувеним турниром до кога му је веома стало, па ни не размишља о свом рођендану", каже извор близак Новаку. Али, Новак и те како воли да слави и да окупља пријатеље па се после Ролан Гароса спрема за једну другу прославу...

"Јелена 17. јуна пуни 30 година и припрема журку, па ће то уједно бити и славље за Новаков рођендан. Јелена га не оптерећује детаљима, али је срећна што ће се на свој рођендан окупити њихова породица и најближи пријатељи да прославе како рођендане младих Ђоковића тако и све досадашње Новакове успехе", - каже извор.

"А оно због чега је Новак омиљен је и његова скромност. Њему и Јелени поклони нису важни, па ће за рођендан једно другом поклонити књиге. Новак обожава да се едукује када је реч о здрављу и кондицији и воли да прати сва истраживања на тему здравог живота како би пронашао оно што њему највише одговара. Зато ће му Јелена поклонити неко штиво везано за здраву храну", каже извор, и додаје да су и Ноле и Јелена и мали Стефан на посебном режиму исхране који подразумева искључиво здраву храну.

Новак ће тек следеће године правити прославу за свој 30. рођендан.

Новаку ће Јелена за рођендан поклонити књигу јер су књиге њихова велика страст. Јелена је на свом инстаграм профилу објавила фотографију књига које су само део библиотеке Ђоковића.

Извор: Блиц

Фото: инстаграм/јеленадјоковицндф

Коментари / 0

Оставите коментар