Шта мислите кога је у ПСЖ-у Златан поредио са Хитлером?!

Швеђанин баш има занимљив смисао за хумор...!

Фудбал 07.06.2016 | 10:30
Шта мислите кога је у ПСЖ-у Златан поредио са Хитлером?!

Златан Ибрахимовић је топ фудбалер. Један од најбољих на свету, али поншање је одувек било велики проблем код Швеђанина који често зна да искочи из шаблона. Тако је рецимо у Француској испливала у јавност прича из свлачионице Светаца по којој Швеђанин константно пореди голмана Кевина Трапа са Адолфом Хитлером.

Немац је од доласка у Париз, прошлог лета, константно предмет нацистичких шала од стране Златана, који му је наденуо надимак Адолф, одмах по трансферу из Ајнтрахта из Франкфиурта. Питате се зашто?

Ибрахимовић је добар другар са резервним голманом ПСЖ-а Салватореом Сиригуом, па је сматрао да је управо ово био најбољи начин да утеши Италијана након што је изгубио место у тиму доласком Трапа.

Француски Фигаро је данас објавио исечак из нове књиге о Ибрахимовићу, коју спремају новинари Л'Екипа, а који говори о односу Златана и Кевина Трапа.

“Трап је Немац и од његовог доласка у ПСЖ, Ибра му је дао надимак Адолф. Када Златан процени да је нешто добра шала, и када то константно понавља, нико не може да га заустави. Зато је Трап у свакој прилици био Адолф. Чак му је Ибрахимовић спевао и песмицу на ту тематику. Нису у клубу на то гледали као на малициозност Швеђанина, већ као одређени знак неинформисаности, као и жељу да пружи утеху другару који је завршио на клупи за резерве”, пише у новој књизи о Ибрахимовићу, коју је цитирао Фигаро.

Подсетимо, Златан Ибрахимовић ће после четири сезоне сигурно напустити Париз као слободан играч јер му је истекао уговор па ће и Кевин Трап моћи да одахне, јер га у клубу неће више поредити са земљаком.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар