Ноле у Паризу може да уради нешто што ниједан тенисер није успио!

Почео је Ролан Гарос, а многи се питају може ли Новак Ђоковић да освоји једини гренд слем који му недостаје? Чак и да сада не успе, урадиће нешто што није успео ниједан тенисер до сада.

Тенис 23.05.2016 | 21:40
Ноле у Паризу може да уради нешто што ниједан тенисер није успио!

Најбољи играч света је на добром путу да постане први тенисер у историји који ће зарадити 100 милиона долара. Он је до сада зарадио 99.673.404, а да би прешао магичну цифру потребно је да се домогне барем полуфинала. То за њега не би требало да буде проблем, јер је од 2010. редовни учесник полуфинала Ролан Гароса.

Ако то понови и сада зарадиће 565.000 долара, што ће бити довољно да пређе ову магичну цифру коју је први прескочио голфер Тајгер Вудс. Најближи пратилац му је Роџер Федерер. Швајцарац је до сада зарадио 98.011.727 долара и потребно му је да у Паризу освоји другу титулу. Ако се узме у обзир његово здравствено стање, онда је то тешко очекивати. Федерер је ове године оперисао колено, а од недавно се жали на болове у леђима.

Због тога наш ас има мотива на претек, али му је првенствена жеља да коначно победи у финалу Ролан Гароса и тако буде власник сва четири гренд слема.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар