Сански Мост: Комшију убио сјекиром

Тешко убиство догодило се током протекле ноћи у селу Бојиште, које се налази у близини Лушци Паланке, Општина Сански Мост, а том приликом смртно је страдао мјештанин оближњег села Јелашиновци, У.К. (66).

Босна и Херцеговина 17.05.2016 | 11:50
Сански Мост: Комшију убио сјекиром

Према незваничним информацијама њега је ударцем сјекиром усмртио М.П. (64) из села Бојиште, а убиство се догодило у породичној кући у поменутом селу, чији је власник М.П.

У полицији кажу како су синоћ око 20.30. сати добили дојаву једне 45- годишње особе да се из поменуте куће чују свађа, галама и јауци.

„Особа која је то пријавила била је свједок свађе између ова два лица. Након што их је безуспјешно покушала раздвојити , ова особа се упутила по помоћ у село. Међутим, тек што је одмакла, зачула се свађа и јауци из куће.“, кажу у полицији.

Полицијска патрола, која је послата из оближње Лушци Паланке у кући је затекла У.К. који није давао знакове живота, док се М.П. и сам теже повријеђен, предао полицији.

Он је потом упућен у Дом здравља Сански Мост, а потом и у Болницу у Приједору, обзиром да се ради о здравственом осигуранику из Републике Српске, гдје му је пружена здравствена помоћ.

Дежурни мртвозорник је на лицу мјеста констатовао смрт У.К. те је установљено како је она наступила на лицу мјеста услијед ударца сјекиром у главу.

У полицији кажу како о мотивима овог трагичног догађаја не могу говорити, обзиром да је истрага у току.

Претпоставља се како је ријеч о неким нерашчишћеним рачунима, обзиром да су се оба лица, иначе повратници српске националности, добро познавала.

Увиђај на мјесту догађаја врше припадници крим одјела Треће полицијске управе и дежурни кантонални тужилац.

Извор: Независне новине

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зеница

17.05.2016 09:53

Која је ово вук..ебина, и увијек сам се цудио зар неко ту мозе зивити..факат мозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

17.05.2016 10:30

Не него сви требамо да зивимо ко ти у затвору

Name

Муња

17.05.2016 13:25

Доле се само сијекирама ударају по глави а глава пуна алкохола и бјеснила жене им и мушке послове раде док они по кафанама циједе пиву и Босанска Крупа још гора од овог наведеног

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

17.05.2016 13:38

Мозда су СЕ посвадали ради протеста који су одрзали у БЛ.Политик је цудо.

Name

Тетак мата

17.05.2016 14:12

Ма јашта није га његова матер родила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

18.05.2016 11:28

Нек ти је лака црна земља, Коле...

ОДГОВОРИТЕ