Трамп: Спрема се нови 11. септембар

Републикаснки кандидат за предсједника САД Доналд Трамп упозорио је на могући напад, попут оног који се десиио 11. септембра 2001. године.

Свијет 16.05.2016 | 17:28
Трамп: Спрема се нови 11. септембар

Он тврди да ће напад организовати избјеглице које пристижу у САД и то користећи мобилне телефоне које финансира Исламска држава. Он је у интервјуу за радио програм Греен Лине рекао да вјеровали ли не, масовни напади на тлу САД ће пробудити Американце да размишљају о безбједности на границама.

“Лоше ствари ће се десити, много лоших ствари ће се десити. Иако не вјерујете у то, доћи ће до напада. Ја не сумњам да ће напад извршити људи који управо сада улазе у нашу земљу. Трамп је додао да избјеглице које су ушле у САД машу телефонима на којима је застава ИСИС-а. Управо ова организација им плаћа рачуне, тврди он. “Дакле, они немају новца, али имају мобилне телефоне. Ко плаћа њихове мјесечне трошкове”, објашњава Трамп.

“Имају мобилне телефоне на којима је застава ИСИС-а. И сада ми треба још да кажемо Зар није сјајно што смо их пустили да уђу.”

Ипак, Трамп није навео да ли има неке конкретне информације да ли ће до напада доћи.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

16.05.2016 19:48

Ништа нови. Познато је свима да емигранти нису тако сиромашни каки се престављају и да су они од Тајних владара из сенке плански доведени и распоређени по Европи и Америци! Зато СРБијо памет у главу. Емигранти нису твој проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЦХИГЕН.

16.05.2016 20:50

МИСМО ИЗ"ИЗ"МИЦХИГЕН-А ЗА ЊЕГА.