Уго, Плавшић и Катаи зову звездаше на журку!

Офанзивци Црвене звезде позвали навијаче да у великом броју дођу на прославу титуле на стадиону "Рајко Митић" која ће бити у наредном колу Суперлиге Србије 21. маја против Радничког.

Фудбал 19.05.2016 | 14:40
Уго, Плавшић и Катаи зову звездаше на журку!

Црвена звезда је за 21. мај заказала журку на стадиону "Рајко Митић".

Тим који је шампионску титулу освојио почетком маја, када је Војводина савладала Чукарички, званичну прославу имаће пред својим навијачима у последњем колу првенства Србије. Иако је постојала "опасност" да се утакмица одигра пред празним трибинама, због инцидената на дербију, навијачи Звезде ће ипак присуствовати "подизању пехара".

Клубу прво предстоји дуел са чачанским Борцем у гостима, а потом ће у суботу од 19 часова играти против нишког Радничког, када ће и званично бити промовисани у новог шампиона.

Црвено-бели су у суботу савладали екипу Радника у Сурдулици, а фудбалери су након меча искористили шансу да позову навијаче да са њима славе.

"Гол који сам постигао ми посебно значи зато што је уследио после паузе од месец дана. Ипак, најважније је да је екипа забележила још једну победу и обрадовала своје навијаче. Позвао бих навијаче да у што већем броју дођу 21. на Маракану, да са њима поделимо радост после успешне сезоне. Сигуран сам да ће наши навијачи направити најбољу атмосферу до сада, а ми ћемо се побринути да им се одужимо одличном игром", рекао је Звездин Португалац Уго Вијеира.

Исто су поручили Александар Катаи и Срђан Плавшић, који су од звездаша затражили да дођу у што већем броју.

"Много нам је битна победа иако смо освојили титулу. Ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу, па ћемо покушати да тријумфујемо и на преостале две", поручио је Катаи.

Улаз на утакмицу Црвена звезда - Раднички је бесплатан.

Извор: мондо.рс

 

Коментари / 0

Оставите коментар