"Анђели слетјели у Српску да чувају Додика"

Догађај који је задесио грађане Бања Луке у ноћи између 7. и 8. маја оставио је у чуду читаву Републику Српску! Негде око 1 сат иза поноћи, на хиљаде анђела је почело да слеће са неба и облеће изнад Трга Крајине у Бања Луци. 

Република Српска 13.05.2016 | 07:06
"Анђели слетјели у Српску да чувају Додика"

Поједини очевици су занемели, неки побегли, а други се дивили вољеним бићима. Шта овај Божији знак представља “Зона сумрака” покушала да је отркије уз помоћ грађана, видовњака и научника…

Република Српска је већ нашироко позната по рађању деце са разним аномалијама у последњих 20 година.

Најчешће од њих биле су рађање крилате деце. Можда би било најбоље да поменемо први случај који се догодио давне 1996. године у Братунцу.

Свима је познато да је тада рођено прво анђеоско дете, а како су писале тадашње новине по прогнозама разних научника и пророка, оно је представљало крај немира у Босни и Херцеговини и коначан почетак мира и благостања у тој земљи.

И заиста је тако било. Након тога ређали су се слични случајеви којима није ни придавана значајна медијска пажња, јер је први случај малог крилатог Јована из ’96. бацио у сенку све нове бебе са крилима… Све до скоро, када је “Зона сумрака” објавила најновији случај крилатог детета које је Српска православна црква пренела у манастир Хиландар, где се и даље налази. Долазили смо до разних информација, али дете се и даље крије у манастиру.

А онда, чудесан и надасве божански догађај десио се пре неколико дана. Вероватно сви српски анђели, слетели су у Републику Српску и облетали Трг Крајине у Бања Луци између 1 и 4 сата иза поноћи у ноћи између 7. и 8. маја.

ШТА КАЖЕ ОЧЕВИДАЦ?

“Шетао сам то вече са девојком кроз Трг Крајине, дувао је неки слаб ветрић и било је хладњикаво до тада. А онда нас је све, одједном, обузела нека чудна спарина и топлота. Нисмо обраћали превише пажње, све док у небеским даљинама нисмо видели гомилу светлећих тачкица које нам се приближавају”, започиње причу Милош Настић, 26-годишњи економиста из Бања Луке.

“Сви који су се у том моменту нашли на Тргу, у чуду су били загледани у небо гледајући шта то пада изнад града. Трајало је неких 15 минута, а онда када су беле светлеће стварчице биле ближе и ближе, имали смо шта и да видимо. Били су то анђели. Ја сам загледан у висине затворио очи, протрљао их и погледао у своју девојку. По њеном изразу лица било ми је јасно да не халуцинирам. Ниједан најмањи шум се није чуо, сви су ћутали као заливени, а онда како су били све ближи земљи, народ је почео да бежи. Ипак, неки од нас смо усправно остали да стојимо на ногама и посматрамо их. Јер, знате, овде већ годинама постоје приче о некој крилатој деци које нам шаље Бог, а ја стварно никада нисам пет пара давао на такве приче. Сада сам се уверио да је све то тачно.”

Поставља се питање, шта значи ова изненадна посета небеских бића Србима у Републици Српској? За одговор на ово питање није био компетентан млађани економиста, па смо контактирали неке од наших уважених видовњака и пророка. Они, међутим тврде да је то знак од Бога да народ не сме да улази у међусобне сукобе, који у задњих неколико дана владају тамо и напомињу да они – анђели, као и сам Бог, чувају и одржавају Додика на власти јер је он “свети” човек.

ШТА КАЖУ ВИДОВЊАЦИ?

Најдоступнија од свих пророчица била нам је госпођа Клара Барата:

“Ја сам сањала још почетком године овај догађај. Људи који мене познају знају да ја своје визије углавном имам у сну. Нисам хтела јавно да говорим о томе, да се не би дигла прашина, јер оно што сам видела није баш добро. Видела сам немире, крв и пропаст народа. Не волим да причам о таквим пророчанствима, али када већ питате… Народ је избезумљен, политичари се играју са народом, а господин Милорад Додик не може сам да одржава целу Републику Српску на својим леђима. Он је ‘свети’ човек са злим људима око себе, једини који земљу може даље да води на прави пут.

Питали смо Клару шта има да каже о појави великог броја анђела на тим просторима, а она је била изричита: “То није ништа ново! Па сви знамо да се у Републици Српској годинама рађају бебе са крилима, јасно је да нам их шаље Бог. А шаље их зато што народ у читавој Босни и Херцеговини никада није заборавио рат и крвопролиће, саму су сву мржњу и бес коју осећају једни према другима потиснули у себи, а она ће кад тад планути. Бог то зна, и зато шаље анђеле, како би осветили земљу и донели благостање, да се више никада не понови не тако давна историја. Ја рат не видим, али биће гадно. Што се тиче анђела, ја са сигурношћу могу да Вам потврдим да се заиста рађају таква деца, а неки од њих имају већ и по 20. година. Има их близу хиљаду. Ја сам у то сигурна јер сам видовита и знам шта говорим.”

Видовита Минела дала је сличну прогнозу као њена колегиница, и додала је да јој се јавља да ће Република Српска нестати и постати део унитарне Босне и Херцеговине. “Тачно је. Нисам била присутна, али и не морам, ја све видим у картама и пасуљу. Знала сам шта ће се десити. Они су ту увек присутни. Чувају нас, како народ тако и председника, јер је он тренутно на великом удару јавности, а неоправдано, и једини може да избави Републику Српску из ових проблема и недаћа у којима се тренутно налази. Ипак, по мојим прогнозама, Република Српска ће постати део унитарне БиХ. У то нема дилеме, а то ће бити до краја 2018.”, рекла нам је чувена пророчица Минела.

ШТА КАЖЕ НАУКА?

Француски научник који је 25. година свога рада провео загледан у небо посвећен анђелима, чувени Тед Банди, у својом књизи “Анђели на земљи” објављеној пре три године, напоменуо је да постоји три земље на кугли земаљској у којима је Бог свеприсутан и, шаљући своје “витезе”, успева да очува благостање и мир у тим земљама. Међутим, изгледа да нашим људима није довољан један, два или пет анђела да би у томе успело. Шта ли се то спрема када је потребно чак хиљаде анђела да би остао мир у земљи? Остаје нам да видимо…

Извор: Зона сумрака

Фото: Зона сумрака

 

Коментари / 59

Оставите коментар
Name

Ацо

13.05.2016 05:22

Наука казе да је Миле паметан све би хапсио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

студио:медицина.

13.05.2016 06:04

Е 'МОЈ МИЛОШЕ ДА СИ СЕ ПРОДАО ЗА НЕКИ САТАН НОВЧИЋ,АКО ЈЕ ОН ПРОЛУПО'ШТА ТЕБИ БИ.ПОТРАЖИ НАЈБЛИЖЈЕГА ВЕТЕРИНАРЈА.ТИ СИ НЕИЗЛЕЧИВО БОЛЕСТАН.

Name

аџенда

13.05.2016 06:14

Ацо, што је болеснику мило, то се болеснику снило медјутим, управо ће он бити ухапшен. И не може га спасити ни 10 митинга. Кривичних дјела је толико да их се пребројати не може.

Name

митар

13.05.2016 09:13

Да неког не увредим,али Додик пјева под сатором, има говорну ману, понизава зене. Какви андјели... Ако сте хтјели да се салите са њим , могле су бити неке зивуљке. А не андјели.хахаха

Name

били

13.05.2016 05:28

О не. Траву трба под хотно истијебити као додика. Трава дрога и додик три велика јада који це унистити српство

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

13.05.2016 08:14

Када дотјерас свој народ до те мјере да га називас "издајницким" тада ни андјели не помазу!!! Да би се запослио морас бити цлан СНСД-а,да платис некоме а ако си зенско нека те не цуди да ти неки старији функционер трази сексуалне услуге уз обецање да це да ти помогне.Залосно јесте али је истинито.Морал је у дефициту!

Name

дијаспора

13.05.2016 05:36

Не показује ли ово да вецина становника РС зиви у феудалном добу? Мозда треба спалити коју "вјестицу" 14-маја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потврда

13.05.2016 06:15

Мозда неку у белим цизмицама?

Name

ре

13.05.2016 06:49

У Мајкицку ми недирајте ни слуцајно !

Name

ЈА

13.05.2016 05:37

АНДЗЕЛИ ЦУВАЈУ ДОДИКА. ОБАСЈАЛА ЉЕПОТИЦА СВОЈИМ СЈАЈЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правопис

13.05.2016 06:17

Љепотице, анђели се пишу са ђ, а не са џ...

Name

Миро Семберац

13.05.2016 07:28

За правопис : нема он ту тастатуру ко ти....Немам ни ЈА ...АЛ ЗНАМ ДА СЕ ТО ПИСЕ СА "ДЈ"

Name

марко самардзиц

13.05.2016 05:38

Овим глупердама сваста пада на памет,посто су покрали тудју муку,односно на стотине милиона,украли су тудју срецу И право на рад И бољи зивот!?!?!?И Сад би да народу да уцале своју погастињу,све редом покрадосе И продасе!!!!!једино све странке сатрати,па увести Дусана Силног јединог српског цара,његов законик,другације овде неце моци!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далибор

13.05.2016 05:54

Срамота са чиме се све манипулише шта се пласира и јавност па ово је стварно циркус, боже ме сачувај од ових психопата.

Name

ОДБЈЕГЛИ АНЂЕО

13.05.2016 05:48

ОВИМ НАРОДОМ ВЛАДА ПОГАН ОД ВЛАСТИ. ЛУЦИФЕР СЛЕТИО НА ЊИХ. ЗАТО СВИ НА ПРОТЕСТЕ ДА ИХ ОКАДИМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

13.05.2016 06:16

АНДЈЕЛИ...па људи моји докле смо досли,и вјеру би продали за власт ,ниста им није свето ,ДРАГИ БОЗЕ ПОМОЗИ ИМ ДАЈ ИМ ПАМЕТ ,НЕ ЗНАЈУ СТА РАДЕ....ИЛИ ЗНА САМО НАС ПРОСВЈЕТИТЕЉ ДОДО..хај вријеме је за кафу и РОНХИЛ..сви на трг да и ми видимо АНДЈЕЛЕ

Name

борац

13.05.2016 05:49

Коју ли дрогу ови тросе????

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

13.05.2016 08:44

Андјели цувају бају и његове јаране ,а ти борац ко те сиса.

Name

Боса

13.05.2016 05:49

Ходао сам тако Тргом Крајине, дувао неку вутрицу и угледао Елвиса како свира гусле, електричне наравно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боса

13.05.2016 06:13

И ја сам био.Свирао и пјевао је пјесму "Јаилхоусе коло".

Name

Игор

13.05.2016 07:22

Петак 13-сти. Ноћас ће бити пуно небо летецих тањира

Name

мислим

13.05.2016 05:51

Да је народ затуцан тацно је али за какву будалу га дрзи власт срамота је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналогија

13.05.2016 05:54

Ако је Миле Додик=Миле Мартиц, а Александар Вуциц=Слобо Милосевиц, Република Српска=? Ја лицно имам страх од Вуцицеве игре за Милин тим и од Милине спремности на све да остане сто дузе на власти. Превисе ме ови људи подсјецају на оне из 95-те.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

13.05.2016 06:01

На цему ли си ти био јунаце, кукала ти мајка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМИДЗА СЕЛМО

13.05.2016 06:03

ЕТО ЈА ПИТО ЈЕНОГ ЦОВЈЕКА ДЗЕ СУ ОВЕ ТИЦЕ ПОЛЕТИЛЕ ОН МИ КАЗЕ ДЕДО НА ДЗАМИЈУ ТО СУ МЕЛЕКИ ВЕЛИ ОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

13.05.2016 06:14

Окрузење и екипа око Милорада Дудука је заиста болесна, на теским дрогама и за хитно лијецење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боxер.

13.05.2016 14:02

То свако јутро добију за доручак!па лудују цео дан'иживљавајући се над народом'који их белим крухом храни и добро облачии. То ти је:Р. Српска.

Name

наркоман

13.05.2016 06:20

Каква је ово дрога јос је нисам користио, мора да је из дизниленда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српске све то небо

13.05.2016 06:21

Ста казе Дзевад Галијасевиц на ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре српске

13.05.2016 06:31

Цека ста це реци Лазански... Знаци Додо је отворио нову канцеларију за промоцију Српске. Само небо је граница.

Name

и

13.05.2016 06:51

Ста казе елвис,је ли посао код миле на славу

Name

Девијант

13.05.2016 06:32

Да нису имали го**јиве мотке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видовњак

13.05.2016 06:45

Аутори ове прице могу бити само Богу "мили": Лука Петровић, Рајко Васић, Дзевад Галијасевиц и остали додикови савјетници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој народе

13.05.2016 06:50

Бице тразили сте гледајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сссс

13.05.2016 06:53

Увијек сам се питао како је хитлер повео њемацки народ у рат против цијелог свијета..Како је завео њемачки народ који је јако паметан..Сад ми је све јасно..Чуј то ,андјели цувају Додика..па како не сачувасе Банку српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЈКЕ

13.05.2016 06:55

ТАКО ЈЕ ТО КАД ВЛАСТ ИЗГУБИ ВЕЗУ СА РЕАЛИТЕТОМ, ПА ТУМАРА ЗАРОБЉЕНА СОПСТВЕНИМ СНОВИМА. ПА ВИДИТЕ ШТА СВЕ БАЉЕЗГАЈУ НА МЕДИЈИМА, КАКО НАМ ЈЕ ДОБРО, БОЉЕ НЕГО ИГДЈЕ, КАКО СУ НАМ КРЕДИТИ ОДЛИЧНА РЈЕШЕЊА, КАКО НАМ СВЕ БОЖЕ МЕ ПРОСТИ РАСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видовита Перса

13.05.2016 07:13

И ја сам виђела то, свако вече у пола осам на РТРС. Причам свим својим муштеријама да гедају, и виђеће и они. Има они што ми не вјерују у ово што ја велим, јер кажу да гледају, ал не'вде. Кажу ми да нема посла, нема радног времена, нема пара, нема слободе говора, нема обећања, нема поштења... Свашта причају, а ја то нев'дим. Ја само видим да је наш Миле, наш анђео чувар који нас је и у рату сачувао. Да не би њега, ми би рат изгубили, ако ми вјерујете. Ја радим свако вече, па ако коме треба помоћ, нек налети. Ваша видовита Перса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инкогнито

13.05.2016 07:17

Па зар смо толико примитиван народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

13.05.2016 07:24

Све у лудару преко Врбаса. Какви болесници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕЛЕ

13.05.2016 07:44

И ОВО ЈЕ НАРУЧЕНО ОД "ХИТЛЕРА"НАШЕГ ДОБА.ТРЕБА ЗАУСТАВИТИ ХИТЛЕРИЗАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.УНИШТИТИ ПОЛИТИЧКИ,ЕВУ И ХИТЛЕРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.05.2016 08:29

Ооо муслицу ти ли си... А ста Бакир и Алија нису Хитлер ха ?

Name

Xxл

13.05.2016 07:57

Казе Галијасевиц да су се вехабије маскирале и слетили да направе неред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.05.2016 08:34

Хајде назад у свој 23% серијат, и на балави овде о којекаквим наркоманским глупостима... Ово ти је иностранство, ста ти имас са тим ?

Name

Посматрач

13.05.2016 08:05

Свети Милорад Среброљубац... И Ким Џонг би му завидио само да га види и чује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

13.05.2016 08:12

Овај наскоман добро се укоко ха ха хàааа.

Name

ма ја

13.05.2016 08:21

Само с паролама КО НИЈЕ ХАС НИЈЕ НАС.Ха ха хаааа ха.

Name

група свитаца

13.05.2016 08:21

Досли свитци са три стране Српске, казу ред би био да и ми додјемо, кад мозе Додик да присиљава на протесте е онда могу и свитци доци хахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

13.05.2016 08:22

ТРЕБАЛИ СЛЕТЈЕТИ У САРАЈЕВО АЛИ ЗБОГ МАГЛЕ ПРОМИЈЕНИЛИ КУРС И СЛЕТЈЕЛИ У БЛ ТАКО КАЗЕ БАКИР И ТУРЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови хит за контрапротестовање

13.05.2016 08:58

Уз наступ Дзевада Г и вокалног ансамбла обријаних талибана и уз оркестар издајника организатор најављује досад невидјену сензацију на насим просторима. Наступ Викторијиних Андјела које це да плесу уз насег најеминентнијег изводјаца који се зове Бакинацки Баја а извест це свој најновији хит Андјео цувар

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

13.05.2016 09:18

Јел ово као озбиљан текст објављено или се ради о неком подјебавању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

13.05.2016 09:25

КАКВЕ СУ ОВО ГЛУПОСТИ КАКВИ НЕБЕСКИ АНДЈЕЛИ ИЗГЛЕДА ДА НЕКО СТВАРНО МИСЛИ ДА СМО НЕБЕСКИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

13.05.2016 09:27

Не поможе СНСД-у ни Зона сумрака ни Треће око заједно. Овом приликом желим да номинујем Луку Петровића и Зону сумрака за одликовање послије завршетка Револуције. Нико тако добро није мобилисао народ да се обрачуна са овим јадом и чемером који нас јаше деценију к'о херцеговачка срамота и овај текст у квази-новинама. Грохотом се смијем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

море бит а море и небит

13.05.2016 10:27

То НАТО саље посматраце ради протеста

ОДГОВОРИТЕ
Name

анђела

13.05.2016 21:05

Зона сумрака сте ви из опозиције. Да имате и мало образа, сакрили бисте се у мишију рупу, да вас нико не пронађе. Похлепа је све што вам се чита из погледа, покрета и ријечи. Глад за влашћу, помутила вам је свијест. Свима вам је заједничка мржња према Додику и народу који вам није дао довољно гласова. Зато их хоћете уништити. Јадни сте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

14.05.2016 05:20

Овој дудуковој гамади треба промијенити дистоле

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаснода јасније не може бити

14.05.2016 07:18

Овај текст је показатељ колико актуелна власт мрзи свој народ и колико га сматра глупим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

14.05.2016 07:50

ДА луди андели као и луди Додик који се бави неким ВРАЦАЊИМА као неке БАБУРИНЕ И ОДЗА.ГЛУПОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ницк

14.05.2016 15:51

А ЗАШТО НЕМА ВИДЕО СНИМКА.СВИ ИМАЈУ ПАМЕТНЕ ТЕЛ.ЗАШТО НИКО НЕ СНИМИ ТЕ АНЂЕЛЕ.

Name

Мики

14.05.2016 21:34

Мозда слете и у Семберију да помогну Мици трецини.а цим њему помогну добро и васој куци.А ако му не помогну онда цете морати молити савез за рикверц да заказе протесте и ето реклама и спиновања и наравно долара

ОДГОВОРИТЕ