Потврдио: Одустајања од протеста - нема!

Предсједник СДС-а Младен Босић потврдио је у емисији "Пулс" БН телевизије да ће 14. маја бити одржани протести у Бањалуци.

Република Српска 12.05.2016 | 20:55
Потврдио: Одустајања од протеста - нема!

"Ми смо добили одобрење за протесте од градских власти Бањалуке и не видим ни један разлог зашто би одустали од тога", рекао је Босић.

"Видим како се власт 'хвата' за све, како би јавности покушали да прикажу како се ради о протестима који имају за циљ искључиво насилно рушење власти. Ми смо заказали мирне протесте, у складу са законом. То значи да тим протестима хоћемо да власт чује глас народа и да се спусти на земљу", каже Босић.

Босић тврди да власт у Републици Српској покушава да игнорише стварно стање у Српској и не жели да види проблеме грађана.

На питање да ли су протести опозиције инструисани од међународне заједнице, Босић је за БН телевизију рекао да је таква прича посљедица параноје власти у Српској.

"Овдје се ради о читавом плану застрашивања народа. Један дио људи који позива на отказивање протеста је повјеровао у те лажи које су се нашле у медијском простору који је евидентно под контролом актуелне власти. Други дио њих је одавно у служби пропаганде режима Милорада Додика", каже предсједник СДС-а.

Босић истиче да је протест у Бањалуци потпуно легалан, те да је у складу са свим демократским процесима

"Наш циљ је да ако нас не чују, ако не желе да нас чују, можда ће чути када се окупи народ на протесту и када им гласније каже и поручи шта мисли и у каквој ситуацији се налази Република Српска", наглашава Босић у емисији "Пулс".

Одговарајући на позиве да се откажу протест опозиције и митинг власти, који је, између осталих упутио и патријарх српски Иринеј, Босић је упутио конкретан приједлог Милораду Додику.

"Пошто смо ми опозиција и логично је да подржавамо грађане који су незадовољни режимом и овим што раде власти, ја предлажем Додику да они одрже свој контрамитинг сутрадан (15. маја) и да не угрожава и не плаши људе директним сукобом. Шта је фалило да је Додик рекао 'у реду, ја ћу у недјељу организовати контрамитинг који ће показати да имам подршку грађана'. Међутим, његов циљ је застрашивање пријетњом и конфликтом", каже Босић.

Он тврди да неће бити никаквих конфликта и да ће опозиција све урадити да до тога не дође.

"Ми ћемо урадити све да се спријечи било каква провокација са наше стране. Ако Додик буде хтио конфликт, он неће моћи сакрити своју одговорност с те стране", тврди предсједник СДС-а.

Наглашавајући да Српска православна црква мора остати политички неутрална, Босић је критиковао мијешање у политичка питања.

"СДС никада ништа неће рећи против СПЦ. Ви знате историјат односа СДС-а и СПЦ почетком деветесетих година и каква је улога СДС-а била у снажењу СПЦ, али мислим да је сада пређена граница мијешања патријарха у политичке ствари. Прије свега, приликом посљедњих избора, његов долазак у Бањалуку и отворена подршка Додику био је катастрофалан потез, прије свега за цркву. Више од пола народа није гласало за Додика и сврстати се у таквој ситуацији на једну страну, политичку је невјероватан потез од патријарха", истакао је Босић.

Овим протестима, како каже Босић, народ шаље поруку властима.

"Ако та порука буде довољно гласна, није искључено да ће доћи до промјене власти".

Коментаришући промјену скупштинске већине у Бијељини Босић је рекао да је то исти сценарио као и стварање скупштинске већине на нивоу Српске.

"То је покушај приказивања силе и моћи, који нема никакву тежину с обзиром да је четири и по мјесеца до локалних избора, када ће се бирати нова власт у Бијељини. Мићо Мићић је свакако градоначелник до нових избора", каже Босић.

Босић каже да је опозиција у Републици Српској и прије одржавања протеста постигла свој циљ.

"Када су чули за протест дијелили су или подијелили борачки додатак, продужили су Колективни уговор са синдикатом и све су то ефекти саме најаве протеста", истакао је за БН телевизију предсједник СДС-а Младен Босић.

БН телевизија

Коментари / 117

Оставите коментар
Name

шешељ

12.05.2016 19:06

Мислим да ће мјесто Босића ипак бити Мирко Шаровић на челу СДС-а. Па ће онда СНСД и СДС ући у коалицију. Шта мислите???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

12.05.2016 19:55

хахахах шаљивџија :Д не знам је ли ово стварно Војо написао,али одлично га се копира

Name

николиц

12.05.2016 20:06

Није ти било доста у Хаагу? Хоцес јос? Не лупај ортодоксне глупости. Босиц остаје на целу СДС!

Name

лијан

13.05.2016 04:38

Постујем сто ниси своју дјецу запослио преко везе,али брате посто си предсједник странке,имас цланове,односно нацелнике који су огрезли у корупцији исто као црвени,Дјокиц.Цисти своју странку од злотвора корупционаских,продасе вјеру за невјеру!!!!!

Name

ре Сесељ

13.05.2016 05:13

Ако у томе има истине, онда га је СДС зестоко надрљао, јер би се Саровиц Додику продао цак и за мале паре. У цовјеку цуци мали папак, само је потребно да га неко из њега извуце. Видјецемо ко це у суботу са Босицем бити у првим борбеним редовима. Убрзо цемо сазнати "ко је вјера, а ко невјера"

Name

ре лијану

13.05.2016 05:55

Црвени Дјокиц је вец оцистио Цудица, и то у стилу.

Name

семберац

14.05.2016 09:15

То је једини спас да опстанемо.Овако,муслимани роваре преко приватних Срба,босића,иванића и чавића.Џаба смо ратовали,зарад својих гузица уништиће сву борбу за стварање Српске државе са ове стране Дрине.

Name

Никола

12.05.2016 19:14

Подрска за Младена, само напријед имате огромну подрску сто це се видјети у суботу.Овако висе не мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Никола

12.05.2016 20:36

Ти си оно као видовит?

Name

систем те лазе

12.05.2016 20:48

Слазем се...Само упорно власт на земљу па од земљу!!!

Name

разумио

12.05.2016 19:16

Владајуци кадар је неспособан да било ста висе уцини за РС. Нема ниста нормалније да се то схвати и предје на конструктивна рјесења у привреди, банкарству и цијелом друству..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пассат

13.05.2016 08:02

Опозиција је требала да организује митинг када је радни дан! У том слуцају позиција не би могла да натјера своје "полтроне" да додју на конта митинг или би их морала тај дан пустити са посла.Тада би било свима јасно да су под "морањем" да иду на контар-митинг!

Name

Ибро

13.05.2016 15:28

Немас ту појма. Додик је БОГ

Name

херцеговац

12.05.2016 19:17

Тако је Младене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.05.2016 19:30

Води га себи кући на ти он одређује ста да радиш ? Ако су теби ови политичари ис сзп вриједни нечега, онда те жалим. Исти су ти они као и Додикова камарила. Само их занима да се дочепају фотеља.

Name

Ацо

12.05.2016 19:46

Браво Младене. Спомени на протестима и да ли сте смањили плате себи у сарајеву!

Name

за Драгана

12.05.2016 21:30

Мозес ли иста паметно написати,умјесто дезурања на порталу с циљем одбране примитиваца попут тебе.

Name

врх

13.05.2016 11:19

Разбија их Боске начисто подера лопине и дезертере.

Name

Зарић Жарко

12.05.2016 19:19

Никоме није све потаман, али научи нешто од Бошњака. Они не руше своју власт, а они ће ти помоћи да срушиш своју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зарођ

12.05.2016 20:07

Зарићу како ти то знаш да ће неко помоћи Босићу?Јеси ли можда агент,или гледаш само РТСР.Демонстрације су за цели свијет нормална појава само Срби имају причу јер воле да чувају власт.и лажу и измишљају непријатеље само да се влада,краде,богати даље. То што ради Додик сада то је толико провидно и тирански.То су радили само Слобо и Чаушеску и оба изгубили катастрофално.Видите ли ви уопште колики је страх од обичних демонстрација код власти. Зашто?Зашто још једном?Од чега страх објасните народу који није ваш и није за вас гласао никад. Је ли жеља да се влада даље,да се краде ,продају фирме тајкунима,да се богате појединци,да се школовани иселе скроз,да полтрони нешколовани запошљавају своје још нешколованије фамилије.Јел зато страх?Да вам још једном кажем.Демонстрације опозиције су нешто најнормалније у читавом демократском свијету и дешавају се свакодневно.Изузетак јесу само неке земље нећу их спомињати јер нећу да ми ова РС буде таква.

Name

X

12.05.2016 20:26

За какење користити WЦ а не коментаре читалаца. Хвала!

Name

Ре зарођ

12.05.2016 20:37

Шта једеш кад си тако паметан?

Name

гојс

12.05.2016 19:25

Нема одустајања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.05.2016 19:35

Од чега? Одеш у БЛ, дречиш као јарац пар сати и вратиш се кући. Или си планирао нешто друго?

Name

Слобо

12.05.2016 19:38

Идемо до краја побједа !! Гладан сам

Name

Драган

12.05.2016 19:42

Слобо, гладни не плаћају интернет и не висе по порталима. Траже посао, раде оно што има да се ради. Не бирају. И ког краја? Да силом рушиш некога ко је добио већину? Мислиш да ће неко скрштених руку гледати како то радиш. Не будали и не призивај сукоб међу Србима.

Name

Риле

12.05.2016 20:14

У праву си, од куда незапосленом и незадовољном интернет, он не би требао ни телевизор да има јер ови сто су се ухљебили у дрзавним фирмамањима је добро и они се неце ни бунити. Њима треба интернет да би тросио незарадјено. Сасвим довољно пилана има да могу издрзавати администрцију у РС.

Name

ђоле

12.05.2016 20:30

Драгане (Лукачу), демагог си прве класе али си у једном у праву: сви смо ми сити и "објесни" само је дебели Крстан Симић гладан још од митинга 2004. Ко је заборавио, баш тај супертешкаш је носио транспарент "Народ је гладан".

Name

Протестант

12.05.2016 20:37

@Драган, Ма ко је Драгане добио већину? Већину од 50% изашлих, па још од тога добар дио за изборе покрадених, а послије избора поткупљених папака. То ти називаш већином? Већина су они који су се борили у рату и нису били дезертери попут твог Додика. Већина су они који се часни и поштени, а не ратни профитери и поратни лопови попут Додика. Већина су они који желе да нормално живе од свог рада, а не да злоупотребама и корупционашењем стичу огромна богатства. Е ту већину ћеш Драгане упознати на протестима.

Name

гојс

12.05.2016 20:39

Како мислиш већину. Па СПС , Павић и купљени папци. Је ли то већина. Нема ни 20% подрске од укупног бирачког тијела.

Name

Драган

12.05.2016 20:40

Ђоле: Борац јесам био. Многи ће рећи чак и добар поручник у то време. Али, да се не лажемо нисам био Лукачевог калибра. Он је био доста бољи од мене. Нисам Лукач, али ценим оно што је радио и како је радио.

Name

X

12.05.2016 21:01

Е мој црни Драгане, све си сам рекао: "био", "радио". Било некад, сад се спомињало (узећу да говориш истину). А шта си данас мој Драгане, подгозна бува једном кркану, дезертеру, једином посланику који је гласао у рату за капитуалцију, јурцао на америчким тенковима, истјерао легалног Предсједника Поплашена, БАЈАзиту који је гласао за укидање ВРС... мега-гига-лоповчини... срамоти која сједи на "пријестолу неправо узетом".

Name

вријеме курве, фукаре и будале

12.05.2016 21:25

Ох Драган је војно грло! И сам себе хвали. И Лукача издајника.

Name

капетан

12.05.2016 22:04

Па доста те висе Драгане несери и небуди сваком лонцу поклопац.Разумјели смо да си оснивац приватне странке звана СНСД_Милорад Додик.Упамти иза имена странке када стоји и име њеног предсједника то је ПРИВАТНА СТРАНКА.Јеси ли запамтио ,ако ниси да ти то и нацртам јер видим да си упоран у настојању да приказес свима како нитко други није способан низаста осим твојих назови политицара.И јос само да те питам одакле ти право да се појављујес на БН порталу јер ако те сеф ухвати нецес се добро провести.

Name

Драган

13.05.2016 06:20

@Капетан: Капетане, у моје време су официри неке школе учили. Начин на који пишеш, односно твоја неписменост, не иде у прилог томе. Зато, верујем да си капетан колико сам и ја балерина. А да ниси бистар, говори чињеница да мислиш да сви људи у СДС мисле као Босић. Има доста одбора који о Босићу имају лоше мишљење и замерају му сплеткарење и неспособност. Ниси ти 'капетане' из ове приче. Ти причаш напамет.

Name

зељко Бањалука

12.05.2016 19:32

ПРЕДСЈЕДНИЦЕ СДС ВАС ХРАБРИ ЗЕМЉАК ПЕСА ИСАО ЈЕ СА НАМА КРАИСНИЦИМА У АКЦИЈЕ,СЕДАМ ПУТА ЈЕ РАЊАВАН,САД МИ КРАИСНИЦИ ИДЕМО ЗА ВАМА НА ПРОТЕСТЕ,А ЛУКА НАС УВРИЈЕДИО ДА СМО ИЗДАЈНИЦИ...ВАЉДА ЦЕТЕ ВИ ПОСТОВАТИ НАС БОРЦЕ И ПОРОДИЦЕ БОРАЦА ВИСЕ ОД ОВОГ ПРОФИТЕРА,НЕКАЗУ ДЗАБЕ ПОДАЈ ЦОВЈЕКУ ВЛАСТ И ВИДЈЕЦЕС КАКАВ ЈЕ ЦОВЈЕК,СВЕ СЕ ВИДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре зељко

12.05.2016 20:43

Добро си рекао-дај човјеку власт.... Ако је дамо Босићу, зар не мислиш да ће и он тако.

Name

Драган Т.

12.05.2016 19:33

Јављају се разни аналитицари посебно из БГ и соле по молби Баје насе мозгове.Изгледа има их много који зиве на нас рацун и којима Баја итекако плаца.Зар није простије и једноставније да се неспособни повуку са власти или хоце да огуле овај ентитет до краја.Теско Србима са оваквим владарима,сви би да владају неограницено до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

12.05.2016 19:39

САМО НАПРЕД..НЕМА ОДУСТАЈАЊА,ОДУСТАНЕМОЛИ ИЗДАЛИ СМО СЕБЕ СВОЈУ ДИЈЕЦУ ПОРОДИЦЕ..ЕГЗИСТЕНЦИЈА ЈЕ У ПИТАЊУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.05.2016 20:14

Па издали сте

Name

борац

12.05.2016 19:48

Ја сам гладан,немам будућности у оваквој земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

12.05.2016 20:16

Па нормално да си гладан кад све паре потроши на интернет да би могао овде паламудити. Уосталом питај Бакира и Иванића што си гладан. Питај Вијеће министара. Они ти воде земљу.

Name

Репликар

12.05.2016 20:35

Па немој уплатити интернет један мјесец па се наједи

Name

интернет

12.05.2016 20:52

Интернет користим од комсије...

Name

ре ко спомиње интернет

13.05.2016 05:14

Интернет имамо јер је јефтинији од телефона, а цујемо се и видимо са родбином. Надаље, велика устеда јер не купујемо стампу, а имамо много висе и истинитије информације него да нам сервирају по КОЗНАКОЈИМ РТВ станицама. Онда,интернет је неисцрпни извор знања коју наса дјеца и ми користимо бесплатно.И на крају, познавање интернета је сада као да знас цитати и писати. На крају крајева, кад све сабеете, имати интернет који је мјесецно цца.20КМ сте сигурно устедјели преко 100КМ само зато сто се користе социјалне мрезе и комуникације, као и куповина новина. И заборавих реци. Дразе ми је дати 20КМ за интернет него за дуван који се продаје на сваком кораку.

Name

дистрикт

12.05.2016 19:53

Има Патријарх пуно право што позива да се откажу протести и митинзи. Жели добро Српском народу РС. А ти Босићу??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

12.05.2016 20:03

Очито не пратиш стање у РС-у и не видиш стање других грађана,него само себе.

Name

Фра

12.05.2016 20:16

Друже нисмо Иран.Патријарх се одавно ставио на једну страну а то не раде ни у Ирану.Боље да води рачуна о својим пословима има их и превише а не да се секира за свог играча овдје.

Name

Лупетање

12.05.2016 20:21

Патријарх Павле, вечна му слава, ко га наследи. Наследи га среброљубац и бранилац тирана свог народа!!!

Name

вријеме курве, фукаре и будале

12.05.2016 23:39

Нити је тај свестено лице нити је Додик црвени. Само бјези од њих.

Name

РЕЕ ДИСТРИКТ

13.05.2016 06:01

СТО СЕ ТВОЈ ПАТРИЈАРХ НЕОГЛАСИ ЗА ГЕЈ ПАРАДУ У БЕОГРАДУ У РУСИЈИ СВЕСТЕНИЦИ ЦУВАЈУ ПРАВОСЛАВНЕ ПОРОДИЦЕ, А ОН ЦУВА ДЕЗЕРТЕРА И ПРОФИТЕРА

Name

вријеме курве, фукаре и будале

13.05.2016 06:25

Ово што рекох у претходном посту свакако се не односи на Павла. Да не би неко погрешно схватио, морам бити прецизнији,"Нити је Иринеј свештено лице нити је Додик црвени."

Name

X

13.05.2016 09:43

Ја, ето Босић није послушао Патријарјха а блажени Додик јесте па је одустао од свог митинга, али мало сутра. Маните се демагогије додиковци, баш сте досадни, нисте џаба ко подгузне муве.

Name

Док

12.05.2016 20:03

Можда би било паметније послушати патријарха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

12.05.2016 20:32

Хоћеш рећи БАЈАзита пошто је је Иринеј поновио оно што овај кретен тражи од почетка? Циљ и јесте да НИКАДА нико не смије протестовати. Ко то не види, заиста му спаса нема.

Name

рим

12.05.2016 20:05

Шта ти Босићу нудиш, шта сте урадили на власти у БиХ, осим што примате велике плате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боске

12.05.2016 20:58

Смањили импулс мобилне тел за поцетак, а ови твоји подигли цијену струје. А сад зацепи...

Name

Мицо

13.05.2016 05:21

Ахахах након двије године смањили цијену мобилне телефоније... Сто не уведесе плави дизел, сто не казнисе оне који су злоупоттрејебили озвоз меса у турску па ми остадосмо и без домацег трзиста а и без страног? Обицни су послусноци којо би ради фотеље своје родјене продали а камо ли неста друго!

Name

ДАЈДЗА САЛКО

12.05.2016 20:09

НУДИМ ГЛОГОВО КОЉЕ.БЕЗ НАПЛАТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

12.05.2016 20:09

Који је паметњаковиц одобрио протесте и контрапротесте за исти дан? То би се требали запитати, не схватљиво је да је у питању добра намјера одговорних. Зар за такве одлуке треба размисљати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

циле

12.05.2016 20:18

Патријах је на платној листи СНСД СВИ У БАЊА ЛУКУ НА МИРНЕ И ДОСТОЈАНСТВЕНЕ ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ ЛОПОВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКА

12.05.2016 20:20

ПОДРШКА ИЗ БАЊА ЛУКЕ,ВОЛИ ВАС БАЊА ЛУКА,ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА,БАЊА ЛУКА ЧЕКА ПРОМИЈЕНЕ ВЕЋ ГОДИНАМА.БАЊА ЛУКОМ ВЛАДАЈУ КЛАНОВИ ИЗ ЛИЈЕВЧА И ЛАКТАША

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

12.05.2016 20:21

Мислим да је досо крај владајуцем резиму,напријед Опозицијо имате подрзку из Приједора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

12.05.2016 20:23

Које су поруке и услови овог митинга?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рестарт

12.05.2016 20:28

Нема поруке. Порука звана Протест. Паре су стигле и наређење се мора извршити.

Name

с7

12.05.2016 20:24

ја сам за подрску овог цовјека искрен и непоколебљив такоде некорумпиран.ДОЛАЗИМ СА 5 КОЛЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре с7

12.05.2016 20:40

И добицете по 30 маркица од некорумпираног. Одлицно

Name

Младјо

12.05.2016 20:26

Колико ти је плата, препостени Младене? Одакле ти паре да дјецу сколујес у Србији? ја своје једва и на Палама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

12.05.2016 20:36

Очигледно си сједио на ушима. Заиста ПРЕПОШТЕНИ Младен живи од своје регуларне велике плате. Балавите ко навијени о глупостима, типа "имате паре за интернет а не ваља вам БАЈАзит" умјесто да се запитате од куда оној лакташкој срамоти 3 милиона за вилу, још толико за сина, 20 пута толико за зградурину у парку и ко зна колико још... А није БАЈАзит једини...

Name

тако је

12.05.2016 20:28

Раставио си их нацисто демаскиро .постен цовјек.такви нас морају водити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паљани

12.05.2016 20:28

Ста нам ту нудис Босицу? Вас нацелник на Палама за 4 године направио три степенице. Свака му цаст, способан је румени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

12.05.2016 20:29

Кустурица долази са 19 аутобуса као подршка Баји

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

12.05.2016 20:37

Ја бих дошао са 20 минимално да сам добио на поклон онолике милионе!

Name

БАЊАЛУЦАНИН

14.05.2016 04:15

Ја цекам тог ВЕЛИКОГ Кустурицу да га питам ЦИЈИ ЈЕ ОВО ГРАД МОЈ,ИЛИ ЊЕГОВ И ТРАКТОРИСТИН

Name

Александар

12.05.2016 20:31

Мислим ако у суботу на митингу додје до насиља и србин удари на србина да је то дефинитивно нас крај. Па колико смо то глупи да нас неписмени политицари тако вуку за нос ко овце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

12.05.2016 20:40

Сви ви који толико бринете о могућим ексцесима, уствари исте прижељкујете. Зна се ко је и због чега одлучио да пријети контрамитингом и силом. Не дај Боже, кад би и дошло до нечега ружног, то може бити само сукоб Срба и "срба". Тачније народа и лопова. О томе се ради и свакоме нормалном је то јасно.

Name

с7

12.05.2016 20:33

БРАВО Г,БОСИЦУ СВАКО НЕКА ПОМЕТЕ ИСПРЕД СВОЈЕ КУЦЕ (ЈЕР СТО ТИ НЕКО ПОМОГНЕ ТО И КОСТА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

12.05.2016 20:39

На једној страни гладан народ а на другој ухљеби и фамилија СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

12.05.2016 20:50

Ста је бедо сто си ниси снасао,нецес да радис па паметујес

Name

ђоле

12.05.2016 20:52

На једној страни гладан народ а на другој ухљеби и фамилија СНСД а за њима блентави Раде.

Name

ТЕЕНWОЛФ

12.05.2016 20:47

ТО БОСИЦУ ЛЕГЕНДО СТАРА ВИДИ СЕ ДА СИ ЦОВЈЕК ОД РИЈЕЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

год

12.05.2016 20:54

Једини прави и постени политицар у рс! Свака цаст Младене подрска бораца са романије. Долазимо на протесте сви до једног

ОДГОВОРИТЕ
Name

нк

12.05.2016 21:00

Ре ос;Куста је у Никшућу, тј. под Острогом, данас примио награду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

12.05.2016 21:04

Ријетко честит човјек, прави ендем у српској политици. Трачак наде да још има људи са образом и моралним начелима. Сво поштовање господину Младену Босићу! Не, нисам никакав партијац, има билмеза и у СДС-у, чињеница данас много мање него раније, јер су се у међувремену прешалтали код Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње

12.05.2016 21:08

ПОДРСКА ОД ОНИХ КОЈИ СЕ НИСУ ПРОДАЛИ ПАПЦИМА,ПРОФИТЕРИМА,ТАЈКУНИМА И ДЕЗЕРТЕРИМА.И НИСУ СА ЛОПУЗОМ МИКОВИЦЕМ И СЛИЦНИМ ЊЕМУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрач

12.05.2016 21:10

А шта ако на контрапротесту буде дупло више људи..?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

12.05.2016 21:13

Данас власт наредила да се праве спискови државних службеника који се морају појавити на протесту који Миле организује. У Пореској управи РС плач и понижења службеника. Пријети се запосленима. Људи ово је дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трамп

12.05.2016 21:25

Ста бре лупате. Да није било Милета неби било ни РС-а. Миле = РС. Ови се само буне јер и они хоце да буду мале Баје. Баја узима оно сто заслузује и оно сто му припада. Припада му комплетан РС и ту нема прице. Нека протестују, ко губи има право да се љути. Нас Миле је паметан и способан, те це увек да надмудри ову Бакирову опозицију. Америка тек треба да добије свога Бају а ми смо га устолицили има 10 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

у СВЕМУ ОВОМ ДОБРО ЈЕ ТО ШТО ДОДИК РАЗОТКРИВА СВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ

12.05.2016 21:47

ДОЛАЗИМО НА ПРОТЕСТ ОБАВЕЗНО, НЕ БОЈИМО СЕ СМИЦАЛИЦА КОЈЕ МИЛОРАД ДОДИК ПРИПРЕМА ЗА ТАЈ ДАН. МНОГО ТОГА ЈЕ ВЕЋ РАЗОТКРИВЕНО, А МНОГО ТОГА ЈЕ ЈАВНОСТИ И ВИШЕ НЕГО ОЧИГЛЕДНО УВИДЈЕЛА ПРОТЕКЛИХ ДАНА. ПРЕМА ТОМЕ САМО ЧВРСТО И ОДЛУЧНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

12.05.2016 21:57

Босицу и остали функционери, обецајте да цете извести своју дјецу на протесте и ставити их у прве редове. Ако то урадите мозда вам народ и повјерује да имате добре намјере и да це скуп протеци мирно. У противном, оваквим говорима и дизањем тензија наводите тудју дјецу да праве хаос на улицама, док це васа добро ситуирана дјеца бити на сигурном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срцем за битангу

12.05.2016 22:05

Милорад би заказао свој митинг у недјељу да зна да ће му неко доћи на тај митинг. Али он зна да неће. Он упорно моли да опозиција одустане од протеста. Кад то не помаже, онда ангажује Вучића, па Иринеја, па Лажанског, све за паре наравно. Купе људе по државним предузећима и фирмама које су у власништву Додикових тајкуна. Не може им то помоћи али за сламку се хватају. Опозиција не плаћа никога, скупиће се неких тридесетак хиљада, није нешто али није ни за бацити. Довољно да остатак народа схвати какву власт има. Додик губи све будуће изборе. Ако уопште опстане након овог протеста. Ко зна шта ће ту све бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.05.2016 04:50

Потпуно реалан коментар.

Name

ДДД

12.05.2016 23:26

НИКАД ВИСЕ ДОДИК!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

12.05.2016 23:52

ДОДИК ЗЕЛИ ДА СЕ ПРОЛИЈЕ КРВА АЛИ НЕ ЊЕГОВА И ЊЕГОВЕ ДЈЕЦЕ ОНИ СУ ВЕЦ У СРБИЈИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

13.05.2016 01:27

Сви на протесте доле Диктатор Додик!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МР

13.05.2016 04:41

Овај драган живи у додиковој ануссоби па зато ништа не види,Изгледа да му је добро ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИДИМО СЕ , САМО НАПРИЈЕД

13.05.2016 05:02

Ми из комшилука се организовали сами. Нико нас не тјера и не прави спискове. Сви смо на протесту да дамо на знање багри на власти да је доста њиховог лоповлука и да их се не бојимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будуцност Ре: Драган, Раде и Трамп

13.05.2016 05:34

Ви сте озбиљмо болесни , тацније умоболници, или сте лопови као и онај ко вас плаца да га браните и покварени да непријатан мирис осјецам цак у земљи у којој је имати интернет најнормалнија ствар на свијету и у којој се протестује због поскупљења ионако јефтиног горива за 20 центи. Народе, не реди се овдје о власти и опозицији него о неопходним промјенама како би се конацно кренило напријед и једном конацно схватити да ниједна власт није Богом дана и да је нормално мијењати сваку која не ради у интересу народа без обзира да ли је то снсд, сдс или било која постојеца или будуца партија била на власти. У периду ове власти друство у свим његовим сегментима је дотакло дно и зато је треба под хитно мијењати па ако треба и протестима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доц

13.05.2016 06:49

Сва тројица су обични подлаци. Добро су зглајзали. А и поремећеног су менталног склопа. Неприхватљиви су за исрправну околину. Треба их онемогућавати на сваком кораку, не би ли се ово болесно друштво довело у ред.

Name

Драган

13.05.2016 08:42

Слусај ти мене примитивни и необразовани ма...е ! Кази ми гдје сам ја то реако било ста добро о Додику. Да си образован и нормалан процитао би ста сам све писао раније, али вјероватно си сељак са дна каце којему је неко рекао да је сдс створио РС па се сад просипа. Додика и криминалну камарилу треба отјеати, ако сто сам поменуо безброј пута, али довести Иваница, Борановиц, Цавица, је јос болесније, поквареније и катастрофалније !

Name

X

13.05.2016 09:57

Умал' "Капетане Драгане": то што си препотентан и нарцисоидан не чуди, такви сте сви ви БАЈАзитови јањичари, али зашто подцјењујеш интелигенцију просјечног читаоца/коментатора? Одвалио си у овој својој филозофији такву глупост а ниси ни свјестан. Бајаги, не волиш ти Додика али је он ипак незамјењив и треба да влада и пљачка вјечно јер су сви други гори од њега. Тите ти?

Name

Вук

13.05.2016 05:39

Босић је у праву , одустајања нема ни по коју цијену , што се тиче апела Патријарха то ме не изненађује , па црква у свијету свугдје аминује лопове и кримосе само ако им дају новац.Зато сутра сви у Бањалуку

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

13.05.2016 06:23

Не заборавите БАГЕР дотерат.Без багера не ИДЕ.

Name

Радосав

13.05.2016 07:13

Бакирова џамахирија баш је успешна, а и Херцег босна је процветала! Са ким се брее ви упоређујете. Српска је тренутно Бисер Босне , хоћете да Вам улица мења власт са ЦИА пензионисаним генералима.

Name

Икона

13.05.2016 06:42

Протести су неизбјежни. Послије 14-тог 05-тог, ништа више неће бити исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

13.05.2016 07:57

Радосаве, среди своје двориште овдје се не петљај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

13.05.2016 08:13

Ја стварно не разумијем ову "опозицију". Сада су насли да протестују, цетири и по мјесеца пред изборе?! Имате људи изборе и доказите да мозете побиједити власт, демократским путем, гласовима! Против цега опозиција протестује? У свакој нормалној дрзави се протестује против лосих и неприхватљвих закона, а несто се не сјецам да је опозиција подрзала народ у протестима против закона о раду! Овај протест је циста политицка промоција како би опозиција скренула пазњу на себе пред предстојеце изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

13.05.2016 09:37

Невјероватан је ниво затупљености вас БАЈАзитових јањичара! Ало, избори у октобру су ЛОКАЛНИ. Одлучује се како ће нам се чистити улице, гдје да паркирамо ауте и сличне небитне ствари. Овдје је ријеч о рушењу једне потпуно криминализоване власти која десет година бјесомучно пљачка Републику Српску. Поред тога, папци су доказали да како год народ "демократски" гласао, БАЈАзит има пара да их купи довољно да остане на власти. Народни бунт је неопходан управо да заплаши будуће папке и да створи предуслове за развој стварне демократије. Ослободимо Српску!

Name

б.лука

13.05.2016 08:51

Босицу овај свеценик из Србије је добио доста пара градјана Р -српске па зато мора лобирати за власт ниста цудно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

13.05.2016 09:12

Сретно постени народе,борите се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчко

13.05.2016 09:32

Дјеца Младена Босића и цијела његова породица су за примјер у Брчком. Нико не може рећи ни једну једину ружну ријеч за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.05.2016 09:48

Па то и јест проблем. Морају бити лопови, красти народ, лагати, да би ваљали. Подрска Младену

Name

Јасна

13.05.2016 09:36

Подсмијавате се томе што је човјек успио да смањи цијену импулса, а добро вам је што вам је Баја поскупио струју. Нисте ви ништа боље ни заслужили од Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црване банда

13.05.2016 09:39

Је ли оно незапослени син Игор Додик добио кредит од 3 милиона. Није свеједено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постени Срби

13.05.2016 09:45

Босиц=Додик=Изетбеговиц= сви зеле једно,а то је власт и паре. Не изадјимо на протесте,ајмно негдје у природу на ростиљ и пиво брацо Срби!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко, Бец

13.05.2016 19:39

Изгледа да је Миле Ронхил, отпевао своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мит

14.05.2016 21:47

Ал је био протест за заборав. Није требало ни одустајати кад ништа није ни било.