Марко Ђоковић: Људи, нико не мрзи Новака!

Марко Ђоковић изјавио је да његов брат Новак воли да помаже људима и додао да је први тенисер света одувек имао посебан дар.

Тенис 19.05.2016 | 21:45
Марко Ђоковић: Људи, нико не мрзи Новака!

Марко има 24 године, а у последње време је стално уз Новака на турнирима широм света.

„Он воли да помаже људима. Он зна да има већу шансу да помаже другима ако је успешан. Његова намера је стога да побеђује и да настави да побеђује. Када је био млађи било му је компликовано јер није имао новца. Сада са новцем који зарађује он помаже људима којима је помоћ потребна. Када је било ратно стање у Србији није било најбоље време за тренирање тениса. Али, породица је остала уједињена. Ја имам лепа сећања из детињства захваљујући оцу“, рекао је средњи брат Ђоковић.

Он додаје да је Новак одувек имао посебан дар.

„Могу искрено да вам кажем. Када је почео да путује на турнире нисам био са њим, од 14. до 17. године. Не знам како да објасним, али Новак је одувек био нешто посебно. Због тога је ту где је. За мене је то нормално. Можда су људи изненађени али мени је било јасно да ће он постати шампион. Новак је желео, желео и желео. И успео је.“

На крају, Марко Ђоковић сматра да његов брат нема проблем са шпанском публиком иако је пропустио два издања Мастерса у Мадриду.

„Не мислим да постоји проблем између њега и Шпаније. У Мадриду, након што је победио Баутисту Агута неко му је звиждао, али огромна већина је аплаудирала. Нико не мрзи Новака Ђоковића. Људи му се на улици диве и то се види.“

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар