Стонси позвани да 'заврше концерт' од прије 50 година

Издавач локалног листа у Лину, у америчкој држави Масачусетс, позвао је легендарни британски бенд Ролингстонсе да се врате у тај град у којем су пре 50 година прекинули концерт због олује, што је изазвало бес љубитеља њихове музике.

Свијет 11.05.2016 | 16:52
Стонси позвани да 'заврше концерт' од прије 50 година

Тед Грант, издавач листа Дејли ајтем (Даилy Итем), упутио је Ролингстонсима отворено писмо којим их позива да поново наступе у Лину, 50 година откако је бенд разбеснео фанове прекинувши концерт због олује.

Грант је у писму навео да се у Лину "много тога" променило од 24. јуна 1966. године, када је славни бенд последњи пут свирао у том граду

"Као што сте вероватно прочитали у Ајтему, град је доживео неку врсту ренесансе", навео је Грант, који је написао да није био на концерту пре 50 година, јер га мајка није пуштала да излази увече.

Ролингстонси су прекинули концерт на стадиону Менинг боул (Маннинг Боwл) и напустили бину због невремена, а полиција је морала да употреби сузавац да би растерала разљућене фанове који су пробили ограду.

Грант је понудио музичарима да их сачека на аеродрому и смести у своју кућу, уз напомену да "Џенси то неће сметати".

Такодје је Стонсима понудио да пре концерта сврате на кафу у ново "место" у улици Манро, као и после наступа вечеру код "Розетија", али да га обавесте ако то желе како би резервисао сто, пошто је тај ресторан увек препун увече.

"Направићемо вам да зарадите. Сећате се када је Лорни Мичелс понудио Битлсима 3.000 долара да се уједине на 'Уживо суботом увече' (Сатурдаy Нигхт Ливе)? Па, Ајтем није СНЛ и немамо Мичелсов буџет. Али вам нудимо 737 долара - у готовини. Ако убедите Била да узме 137 долара, то вам оставља 200 долара по особи за вас остале. Ако додје и Рон Вудс, уверен сам да ће наши читаоци дати пар долара за њега", навео је Грант.

Коментари / 0

Оставите коментар