Енглези га дизали у небеса, а ''украо'' га - Бајерн!

Најављен као чудо, процењен на 80 милиона евра, фудбалер којег је пратио Јунајтед завршио је у Немачкој и то за 35 милиона евра... Бајерн је опет победио.

Фудбал 12.05.2016 | 22:00
Енглези га дизали у небеса, а ''украо'' га - Бајерн!

Чудо.

Такав се није родио.

Кошта 80 милиона евра.

Боре се Манчестер јунајтед, Челси, Реал и Барселона за њега.

Ренато Санчез ће исписивати историју европског фудбала.

Он је "прва наредна велика ствар" која долази из Португалије.

Ма шта нису писали енглески медији о 18-годишњем везисти Бенфике, који је свима запао за око ове сезоне (2 наступа за Португал, 46 за клуб, уз шест голова и асистенцију), али догодило се следеће.

Шампион Немачке и несуђени првак Европе трећу сезону заредом, испратио је Пепа Гвардиолу у Манчестер сити и довео његовом наследнику Карлу Анћелотију прво велико појачање – потписали су Санчеза, потписали с њим петогодишњи уговор и платили га далеко мање од онога што су Енглези најављивали.

"Свега" 35 милиона евра!

Претпоставка је да ће Бајерн доплатити Бенфики још неколико милиона у зависности од тога како се Санчез буде развијао у Баварској, али то је далеко мање од 82 милиона, колико је "процењено" да би Јунајтед требало да плати за њега.

Санчез је рођен 18. августа 1997. у Лисабону, поникао је у Бенфики, дебитовао и брзо био продат.

Из Баварске још једна информација коју је објавио Билд, да је сага око преласка Матса Хумелса из Борусије Дортмунд завршена и да ће он прећи у редове Бајерна за - 38 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар