Зашто БиХ још није добила селектора?!

Кошаркашки савез Босне и Херцеговине још није изабрао селектора репрезентације. МОНДО истражио зашто?

Кошарка 10.05.2016 | 17:40
Зашто БиХ још није добила селектора?!

Драган Бајић, Дамир Мулаомеровић, касније и Александар Џикић имена су која се посљедњих мјесец(и) помињу као насљедници Душка Ивановића на селекторском мјесту репрезентације Босне и Херцеговине.

Тренер Игокее Драган Бајић био је "виђен" као селектор.

Ипак како МОНДО сазнаје разлог зашто Бајић није добио подршку делегата из реда бошњачког народа је пријатељска веза Драгана Бајића са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком.

Бајићу на руку нису ишле ни изјаве у којима је једини се усудио јасно и гласно рећи ко је према њему највећи кривац зашто селектор још није изабран.

Кошаркашки савез Републике Српске до сада је безрезервно давао подршку тренеру Игокее.

Кошаркашки савез Републике Српске данас (уторак) има нову сједницу Извршног одбора. Видјећемо да ли ће Бајић и након овог састанка имати подршку КСРС.

Што се тиче Александара Џикића јесу људи из Кошаркашког савеза БиХ разговарали са тренером Партизана и јесу били близу договора.

Ипак како МОНДО сазнаје Џикић је изузетно разочаран недосљедношћу људи из Бх савеза и након првобитног пристанка да буде селектор сада НЕМА ШАНСЕ да би желио имати било каквог посла са КС БиХ.

Што се Дамира Мулаомеровића тиче његових изјава није било у јавности.

Одбио је мјесто помоћника селектора репрезентације Хрватске надајући се селекторској клупи земље у којој је рођен, али је занимљиво као играч изабрао да наступа за Хрватску, што му многи у овој селекторској трци замјерају односно узимају као контрааргумент када се бира између њега и Драгана Бајића.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дјуро туро

10.05.2016 16:01

Нису турци одредили ко це да буде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуригаугуро

11.05.2016 10:30

Пљуц за коментар. Подршка за Бајића, боли ме дјуро је ли Бајић Милетов пријатељ, најбољи је кандидат за селектора.