Процурили гласови руског жирија!

Правила о гласању на Евросонгу ове су године строжа него икада, међутим иако су чланови жирија сваке од 42 земље добиле јасна упутства о дозвољеним и недозвољеним активностима, већ неколико сати након генералне пробе прве полуфиналне вечери чланови руског жирија успели су се наћи у центру озбиљног скандала.

Свијет 10.05.2016 | 11:40
Процурили гласови руског жирија!

На Јутјубу је, наиме, процурио снимак чланова руског жирија који гледају наступе холандских и арменијских представника, а у разговору потом неко од њих наводи како су Холандији дали седам бодова.

У видеу се јасно види да су руски чланови жирија прекршили читав низ строгих правила: нису смели да се смеју током бодовања, апсолутно је забрањено информације о гласању објавити у јавности, а не сме се снимати ни екран.

Снимак је, поврх свега, у старту емитован на платформи која омогућава праћење програма уживо, а није познато коме су то Руси ливе омогућили гледање пробе.

Реакција организатора засад није позната, али у кулоарима се очекују строге казне. Будући да ће ове године одвојено гласати жири и публика сваке поједине земље, нагађа се да ће, уз евентуалну новчану казну, бити затражена и смена свих чланова руског жирија.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Руси

10.05.2016 10:56

Руси су у свему прекршили правила, ништа ново.

ОДГОВОРИТЕ
Name

то знаци

10.05.2016 12:39

Да треба избацити Русе са тог евросонга,а и ста це они тамо велико непријатељство влада

ОДГОВОРИТЕ
Name

зитто

11.05.2016 07:21

Забрањено је јавно реци за кога се гласало , забрањено смијање , приказивање екрана...Вјецито , неке забране из " цмулаве Европе ", сљедеци пут це бити забрањено дисање - ми цемо прстати и на то , јер смо " обицне будале "

ОДГОВОРИТЕ