Провалник јој избо мужа, бака (80) га убила из пиштоља

Старица од 80 година убила је из пиштоља провалника који је упао у њену кућу у Сијетлу, спасавајући свог мужа кога је провалник претходно претукао и избо.

Свијет 09.05.2016 | 09:40
Провалник јој избо мужа, бака (80) га убила из пиштоља

Барб Молс је зграбила свој пиштољ, "тридесетосмицу", када је видела свог мужа како крвари на поду, испалила у нападача четири хица и три пута погодила.

"Знате, никада у свом животу нисам могла да претпоставим да ћу некоме одузети живот. Нарочито не у 80. години", рекла је локалној телевизији госпођа Молс, која има осам унучади и троје праунучади.

Описујући шта се дешавало пошто је провалник упао у кућу и претукао њеног мужа металном штанглом и избо ножем, она је рекла да је хтела само да заустави нападача да није ни о чему другом мислила.

Њен пет година млађи супруг Лиланд смештен је у болницу и његово стање је стабилно.

Медији су пренели су да је у кућу провалио двадесетпетогодишњи Стивен Шепард, бивши робијаш који је осуђиван за пљачке и да је пре него што је угледао Барб Молс само узвикнуо - "пиштољ".

Барб Молс каже да је пиштољ добила као божићни поклон од свог мужа и да се није устезала да га употреби.

"Знате како се мајке односе према деци. Е тако сам се ја односила према свом мужу, штитила сам му леђа. Нисам баш типична бака, ако нисте приметили", рекла је Барб Молс.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Едо

09.05.2016 07:43

Свака цаст бако

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

09.05.2016 07:45

"Супер бака "

ОДГОВОРИТЕ
Name

требиње

09.05.2016 14:29

Свака цаст бако...то је закон !!!!!!

ОДГОВОРИТЕ