У Требињу ухапшен Кршо, кренуо да се придружи терористима

Кенан Кршо (40) из Сарајева, познати симпатизер такозване Исламске државе, спријечен је да се придружи тој терористичкој организацији, сазнају "Независне".

Босна и Херцеговина 06.05.2016 | 14:36
У Требињу ухапшен Кршо, кренуо да се придружи терористима

Њега су јутрос на подручју Требиња ухапсили припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА), поступајући по наредби Тужилаштва БиХ.

"Наведену особу задржали су на граничном прелазу полицијски службеници Граничне полиције БиХ након што је враћена из Црне Горе, те је предали на даље поступање полицијским службеницима СИПА", саопштила је Кристина Јозић, портпарол СИПА.

Кршо је осумњичен да је 26. априла напустио БиХ у намјери да се у Сирији придружи Исламској држави. Он је и прије годину дана хапшен због сумње да је учествовао у активностима које се могу довести у везу са тероризмом. Такође, крајем јануара прошле године он је са двојицом људи упао у џамију на Старој Бреци у Сарајеву, носећи на себи мајице са заставом Исламске државе, што је узнемирило имама и џематлије.

Извор: Независне новине

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

дака

06.05.2016 12:41

Објесити на вријеме! Такви нама закони требају а не нагоди се и опет слободно сета а сви треба да стријепимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

06.05.2016 12:46

Штета што није стигао на одредиште...а таман кренуло...сваки дан "залијепи" по један са Косова,из БиХ,Албаније... Асад и Руси су пенцилин за овакве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

06.05.2016 13:36

Веца је стета сто га врацају стално, нека иде, мозда се неце висе вратити овамо. Треба их пустити ко год хоце, али му не треба дати да се врати. Цудни неки закини у овој лудој бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

06.05.2016 14:29

Слазем се, пустите их нека иду, Али недајте Им да СЕ врате,

ОДГОВОРИТЕ