Патриотизам и Јеванђеље по Луки

Држава - то смо ја и мој најинтелигентнији и најискуснији предсједник, а сви који су против нас су издајници, ускликнуо је један од секретара савременог СКОЈ-а и апостола вјере у новог Лажног Месију и Црвеног Цара.

Република Српска 07.05.2016 | 07:15
Патриотизам и Јеванђеље по Луки

Секретар и Јеванђелист Лука, у тандему са својим шуром Илијом Таминџијом, направио је електричну осовину која захваљући новцима из ХЕТ-а и Електропривреде Републике Српске утврђује вјеру, те поставља стандарде и мјеру којом се одређује ко је патриота и вјерник, а ко издајник васколиког српства.

Бити прави Србин и патриота данас није нимало лако, и много је теже него током Отаџбинског рата када су се секретар Лука и народни трибун Илија интелектуално уздизали у Београду и Подгорици и припремали за велика искушења и одговорне функције, са дистанце бодрећи борце у рововима да издрже и боре се до крајњих граница и њиховог силаска на челне институције.

Лука је један од апостола и главних промотора вјере у новог Лажног Месију и Пророка, Оца нације, најинтелигентнијег и најискуснијег Црвеног Цара, који помало сличи и на римског Папу јер је непогрешив.

Црвени Цар је некада био комуниста и атеиста коме је смрдио тамјан па је са Бошњацима и Хрватима у првим послијератним сазивима Народне скупштине Републике Српске напуштао конститутивне сједнице током вјерског обреда православних свештеника. Временом се Црвени Цар напрасно продуховио и не само да је постао велики вјерник, донатор и ктитор, већ је почео да оснива сопствену Црвену секту. Сви који не вјерују у Лажног Месију и Црвеног цара су издајници и невјерници, и не могу се убрајати међ велике Србе и Патриоте.

Секретар и Јеванђелист Лука у својим проповједима преноси поруке новог Лажног Месије, и поставља стандарде које треба да поштују његови поклоници и вјерници. Један од најважнијих завјета је скромност, па Јеванђелист Лука и Лажни Месија траже од поклоника да се одрекну богатства, живе скромно и подвижнички.

Богатство, новац и раскош кваре људе, па Лука и Лажни Прокок и Месија траже од поклоника да сав терет великих искушења пребаце на њих и њихове сараднике, јер су они већ навикли да стоички подносе велики терет искушења, раскоши и богатства на својим нејаким плећима.

Љуби ближњега свог такође је једна од важнијих заповјести у новом Јеванђељу по Луки. Секретар и Јеванђелист Лука тако је цјеливао сву своју ближу и даљу родбину, и правилно је распоредио по јавним установама и институцијама, које се полако претварају у катакомбе и храмове правовјерника Црвене секте.

Најближе је поставио близу себе, у ХЕТ и Електропривреду, а даља родбина је Пореској управи, Фонду здравственог осигурања, образовним и другим јавним установама. Јеванђелисти морају враћати на прави пут залутале овчице, па након изласка из затвора због диловања наркотика, Јеванђелист и Секретар Лука своје блиске сроднике такође запошљава у ХЕТ и енергетски сектор како више не би гријешили.

Лука је за породицу Петровић током протеклих десет година руковођења јавним набавкама ХЕТ-а више урадио од Петра Првог, Петра Другог и осталих владара из династије Петровић Његош. Он није заборавио ни своје даље рођаке у Београду и Србији, па је износећи из Храма ХЕТ-а новце и дарове у Београд, давајући послове на изради којекаквих рачунарских програма, обуци радника ХЕТ-а раду на новом рачунарском програму и опреми, те на друге начине помогао многе Петровиће, али рођаке и кумове Лажног Месије, и тако јеванђелски спојио угодно са корисним.

Да би се побројала сва јеванђелска указања Секретара Луке неопходно би било написати нови Рат и Мир, али нико не треба да сумња да Лука истински и досљедно не преноси проповједи Лажног Месије и Пророка.

Црвена секта није толерантна према невјерницима и другима, и сви који не вјерују у Црвеног цара и Лажног Месију осуђени су на прогон. Они немају право на посао и живот достојан човјека све док не узму у руке Црвену библију и учлане се у Црвену секту. Прогона нису амнестирани чак ни чланови Црвене секте уколико само једног тренутка посумњају у Лажног Месију и Јеванђелиста Луки.

О томе свједочи и примјер Ђока Милишића, истакнутог члана Црвене секте који је 2011. године враћен на посао у ХЕТ-у након што је био истјеран због дезертерста и бјекства у Београд 1992. године. Партија и Црвена секта су му опростили дезертерство, јер су слично згријешили и многи нови Јеванђелисти, али је оштро кажњен јер је у малој групи људи посумњао у Секретара Луку и Лажног Месију, па је хитно избачен из Управне зграде ХЕТ-а и по казни послат да чува стражу на затварачу тунела у селу Пађени поред Билеће.

И на овом примјеру се види Лукина проницљивост, јер кад није стражарио у рову током Отаџбинског рата, Секретар Лука је натјерао Ђока да сада стражари и окаја ратне гријехе.

Овим и другим примјерима даје се до знања свим невјерницима и издајницима како ће проћи ако само једног тренутка посумњају у Лажног Месију, Црвеног Цара и његову секту.

Јеванђељем по Луки, његовим бројним канонима и заповјестима које је тешко побројати, јасно је направљена црта која раздваја издајнике од патриота, лажне од правих вјерника. Историја памти многе Лажне Месије и Пророке, попут Пола Пота Ким Ул Сунга, који су били спремни жртвовати сопствену нацију како би направили друштво и систем по својој мјери.

Надајмо се да Лажне Патриоте, Лажне Месије, Пророци и њихови Лажни Јеванђелисти неће толико помутити разум своје напаћене нације, и својим проповједима у тренутцима напада лудила изазвати злу крв и сукобе међу браћом покушавајући да одбране неодбрањиво.

Сви они, прије или касније, су завршили на сметљишту историје и служе као опомена и примјер шта може да се догоди ако народ ћути и трпи допуштајући иживљавање отуђених олигарха.

Аутор: Небојша Вукановић

Коментари / 52

Оставите коментар
Name

М

07.05.2016 06:00

Свака част! Описали сте га маестрално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста реци

07.05.2016 08:03

Ста тек реци за Лактаске "апостоле": Карапетровиц - Тополовиц - Кодзоман и други.

Name

дсс

07.05.2016 08:07

Само да напоменем. Све ове забране да се одрзе протести СЗП су због тога сто у Бањалуку долази ММФ у периоду од 15 маја до 5 јуна. Ако буду протести СЗП неце РС моци добити кредит. Зато се толико црвени грцевито боре да протеста не буде.

Name

Борисав

07.05.2016 23:29

Ја мислим да је овдје описан и Лука и Миле.

Name

Градиска РС

07.05.2016 06:02

Електро градиска је на ногама.Растрцали се.Адзиц наредио да иду сви и да поведу кога год могу да наговоре на митинг СНСД-а.Људи то је страсно ста се ради.А вјероватно це то и финасирати електро Градиска.Написаце једнодневни излет за раднике....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ниста

07.05.2016 09:49

Они це да доведу а паметни це сами да изаберу парк у ком це протестовати

Name

цица

07.05.2016 06:23

Поручила бих Небојши да не троши оловку на овог Луку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУКА

07.05.2016 06:25

БРАВО ,БРАВО , БРАВО. ЗИВИО 14. МАЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

07.05.2016 06:44

Бајага и Инструктори - Пада влада - (Оффициал Видео)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

07.05.2016 07:40

Боља је она Титова, "Падај сило и неправдо народ ти је судит зван,бјез'те од нас ноцне тмине свануо је и нас дан".

Name

дон Кихот

07.05.2016 06:53

Више од овог не треба све је речено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

б.лука

07.05.2016 06:55

Трази се одговор на питање:Ако је влада и преседник толико добра за народ,толики патриот за РС,па засто се онда боје тог истог народа да изадје на мирне протесте.Хоце да забране и то полицијом,па они стварно мисле да је народ толико луд па да не види ста они раде.Али је једно истина,и мора се схватити кад се све распрода и покраде диктатура не мозе опстати силом јер није нигде могла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Костирац

07.05.2016 07:04

Волим те пресједниче,гинем за тебе ако треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

07.05.2016 08:05

Марш под реп!

Name

Брод

07.05.2016 09:37

Што не гину кад је требало кмеру црвени,вјероватно си гинуо истоварајући Ронхил од свог предсједника. Нажалост такви као ти ће довести до тога да нечији синови гину од руке лопова и криминалаца.

Name

капетан

07.05.2016 07:07

Постовани народе досло је вријеме да се помолимо па да лазне Месије разапнемо онако како су они разапели истинске и праве патриоте.Цитам обавјестење о забрани скупа СзП_а и не могу да се нацудим колико слицности има са Римским прогоном правих и истинских бораца за правду и једнакост свих .Сад ми је јасно како то ови раде струцно,па они имају јевреја за савјетника и од њега добијају тацна упуства како су то они урадили Исусу и његовим следбеницима.И они су ако се сјецате из Светог писма подијелили народ на оне који су за Исуса ,и оне који су против њега.Само сад је вријеме да ови назови неутрални Римљани (ЕУ)окрену плоцу и разапну ове лазне Месије и Апостоле.Мислим да не моземо насјести два пута на исту прицу,јер овај пута и Народна библиотека је уз нас па цемо мало да се просвијетлимо како је то било прије две хиљаде година а како то треба сад да изгледа.Зато вас молим да обавезно посјетимо библиотеку 14.5 и исправимо грску.НАРОДНЕ МАСЕ ЗА ПРАВДУ ЗНА СЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.05.2016 07:11

Сви сви сви... против овог смрада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

07.05.2016 07:12

Свака част,нажалост,борци,они који су неког изгубили и били учесници у одбрамбено отадзбинском рату су данас потлацени и понижени ,а дезертери и профитери су нумбер 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.05.2016 09:41

Бас тако ! Невесиње је имало велике зртве,огроман фронт.Ста се на крају десило,побјегуље и дезертери завладали,покуповали све за багателну цијену приликом приватизације. Само они добијају послове на тендерима.Па пијани Миковиц тадасњи нацелник пред опсте изборе,јавно позивао у једном ресторану да се гласа за Таминдзију,и говорио како он има договор са њим. Разлог је вјероватно тај сто је вец био уплетен у разне лоповлуке па га овај покривао. Краде и лоповуци су увијек спајали оне који су се бавили таквим стварима,ту друге идеологије нема.

Name

Гачани

07.05.2016 07:19

А што Срђа нашег заборави

ОДГОВОРИТЕ
Name

фочак

08.05.2016 11:52

Посланик, заводник Срђан Миловић ти је родицу мувао у Требињу.

Name

Бањалука

07.05.2016 07:35

Због овог сто раде данас по Бањалуци це изгубити изборе у октобру у овом граду.Људи су гњевни на све ово.Јутрос сам прицо са доста људи пријатељима и комсијама сви су разоцарани овим сто Додик данас ради цак и његове најватреније присталице му све по списку.Изгубице доста гласова на локалним изборима због ове опсаде града Бањалуке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марковиц

07.05.2016 07:39

Овај Лука је збрисао у Београд у рату а сад он борце зове издајницима. Друго, био је у ДНС ,у СДС и у ПДП па се уцланио у СНСД кад су они добили власт. Опљацкао ФК Леотар и Хет и јос му мало. Сад прави зграду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МА МЕНТАЛИТЕТ

07.05.2016 07:44

МОЈ ВУКАНОВИЋУ, У ВАС СЕ У ХЕРЦЕГОВИНИ УВИЈЕК ТАКО ВЛАДАЛО, ВИ ИЗ ЕПСКЕ ПЈЕСМЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЗАЋИ НИ КАД БИ НА ВАС ПАЛА АТОМСКА БОМБА, И ИСТИ СУ И СНСД И СДС, ТУ НИШТА НАПРЕДНО КОД ОБЕ СНАГЕ НЕ МОЖЕ ИЗАЋИ. ТО СЕ ВУКАНОВИЋУ ЗОВЕ НАШ МЕНТАЛИТЕТ, БАЛКАН ЈЕ ТО ОДЈЕ,КАКО КАЖЕ ЈЕДАН НАШ МИНИСТАР, НЕМА ТУ НАПРЕТКА.ВИЈЕКОВИМА БИЛО И ВИЈЕКОВИМА БИЋЕ.ОВДЈЕ ЈЕ ЏАБА СВЕ ЈЕР ЈЕ КОД НАС ОНО ШТО СЕ НАЈОШТРИЈЕ КАЖЊАВА ПАМЕТ. ОВДЈЕ ПАМЕТАН ЧОВЈЕК НЕ СМИЈЕ БИТИ.ТО ЈЕ РОДЕ НАШ ПРОБЛЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја с Козаре

07.05.2016 07:48

Е нек си реко, мада се они ни почешати неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.05.2016 07:49

Најглупјли политицар у историји Српске је Лука Кенгур Петровиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ПАТРИОТИЗАМ

07.05.2016 07:55

НИЈЕ ПАТРИТОИЗАМ, НЕГО ПАМЕТ НЕБОЈША. ПАТРИОТИЗАМ ЈЕ САМО СЕРВИЛНОСТ ОЛИГАРХУ КОЈИ ТВРДИ КАКО ЈЕ ОН НАЈВЈЕРНИЈИ И НАЈПРАВДЕНИЈИ, А ПО ПРАВИЛУ ЈЕ НАЈВЕЋИ ИДИОТ. У ИСТОРИЈИ МИЛИОН ПРИМЈЕРА. ПАМЕТ ЈЕ У ПИТАЊУ МОЈ НЕБОЈША. А ДА ЈЕ ПАМЕТИ ВИ БИ У ХЕРЦЕГОВИНИ ВЕЋ ИМАЛИ 200 ПЛАНТАЖА ГРОЖДЈА, 1000 ПЛАНТАЖА МАЛИНЕ И КУПИНЕ КОЈЕ СУ ВАНИ СКУПЉЕ ОД ЗЛАТА, 50 СОЛАРНИХ ЦЕНТРАЛА, ДВАДЕСЕТАК ДОБРИХ ТВОРНИЦА И ЕЛЕКТРОПРИВРЕДУ КОЈА РАДИ ЕФИКАСНО, Е ТО СЕ НЕ МОЖЕ УРАДИТИ НИКАКВИМ ПАТРИОТИЗМОМ НЕГО СИНЕ ПАМЕЋУ И РАДОМ.ДОСТА ВИШЕ КРАДЈЕ И ТЛАПЊЕ О ПАТРИОТИЗМУ.ДОК СЕ КОД НАС НЕ ПОЧНУ ПАМЕТНИ ДОВОДИТИ НА ВЛАСТ НЕМА НАМА ПОМОЋИ НИ ОД БОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

07.05.2016 08:06

Свака цаст за текст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

07.05.2016 08:07

Свака цаст идемо на протесте зато

ОДГОВОРИТЕ
Name

фц

07.05.2016 08:11

ДУДУК ДОСТА НАМ ЈЕ ТВОЈЕ ЛАЗИ ТРЕБАС ДА БЈЕЗИС СА КАМЕРА ДА ТЕ НИКО НЕ ВИДИ, ВИДИ СЕ НЕКАД НА ОГЛЕДАЛО КАО ПОЛИТИЦАР СИ ЈАК 100% али Минус 100% Немој мислити. Плус ти толико. ГЛУП ДА ТИ СВЕ МОРАМ ОБЈАСНИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очито је

07.05.2016 08:12

Уз Милорада Додика је остао само шљам. Сви који су се залетили у ту секту, временом су се повукли како је секта тонула у криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

декан

07.05.2016 08:21

Хоће ли моћи погледати у очи градјане Требиња?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињка

07.05.2016 08:31

Вукане, свака ти цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник као некад

07.05.2016 08:48

Одлицно поредјење! Сви с нестрпљењем исцекујемо 14. мај. Брацо срби, сви на протесте!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

07.05.2016 08:50

Сваки цовјек кад изгуби мјеру престаје бити цовјек,а ако такав иступа у име неке организације своди је на ниво друзине истомисљеника који мисле да су изнад и Бога и народа,а не у њиховој функцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

07.05.2016 08:53

Маестралан текст

ОДГОВОРИТЕ
Name

ботсц

07.05.2016 09:02

Ми смо дотакли дно,зиви били па видјели...никад нисам био песимиста у зивоту,ал небитно ко је власт,а ко опозиција,крах нам је близу због оваквих,назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

дада

07.05.2016 09:20

Назалост све је истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чувар

07.05.2016 09:37

Синиша Гољанин иде по КПД Фоча И пријети радницима, ко не оде у Бл на митинг црвених одбија од плате 30% И иде на дисциплинску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фззјгу

07.05.2016 14:06

Фино одете у БЛ попијете кафу и назад. Нека мисли да сте били

Name

милан

07.05.2016 09:40

На протесте излазим искључиво због изјаве Луке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маестрално

07.05.2016 10:11

БРАВО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

освит

07.05.2016 10:30

Ре чувар: Има она народна изрека, не лаје куца због села, него због себе, те и Синиша Голијанин.!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

У памет се!

07.05.2016 13:12

Чланови, симпатизери и гласачи СНСД са НЕМОРАЛНИ, НЕНОРМАЛНИ и НЕВОЉНИ. Сада се можете препознавати ко сте и због чега сте то. Дај Ви НЕНОРМАЛНИ и НЕВОЉНИ у памет се и не будите више то у корист НЕМОРАЛНИХ. НЕМОРАЛНЕ ћемо у затвор, што су украли вратити народу, ове који буду дошли ограничити са висином примања,онемогућити их да и за њих политика буде бизнис јер нико не заслужује више од 2.ооо КМ, биће пара и за гладног и болесног. Драги народе сада не пропустимо посљедњу прилику да направимо републику по мјери грађана упротивном склизнусмо у диктатуру из које више нема повратка.

Name

Јој јој

07.05.2016 12:22

Лука је стварно идиот у изјавама.!!! За лоповлук не могу реци јер нзм. Али гдје се ти јадо наде неког описиватии. Прво се погледај у огледало, прегледај ста си све задњи година налупао па би се стидио. Али ти се исто ко ни Лука ницег не стидис и не срамис, јер она народна је златна , цега се паметан стиди блентав се поноси. А такви сте ми ви обојица!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.05.2016 13:33

Овај Лука гори од Рајкуле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуљење

07.05.2016 13:39

Ови новопецени вјерници који, никада-до сада, нису посјецивали богомоље и у њма се Богу молиле и који сада у свакој својој реценици помињу Бога, јесу прави НЕВЈЕРНИЦИ и то је, по Библији, ХУЉЕЊЕ НА БОГА. Зато це има, за све сто раде против свога народа, стици "награда" од Бога истинитога. Нека им свима буде ПО ПРАВДИ БОЗИЈОЈ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСКРЕНО

07.05.2016 22:57

Моземо ми узети пуску и ици у бој за крст цасни, али против овога ми немамо храбрости, јер није у питању мој, твој зивот, него несто много драгоцјеније.....зато , Миле, не бој се, нема од протеста ниста, само супље прице по интернету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСКО

08.05.2016 07:34

ЛУКА.ЦЕКАЈУ ТЕ БОРЦИ 11. херцеговацке бригаде, да видис ко је издајник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

08.05.2016 20:27

неце ЛУКУ ДАТИ,СЛАДЈА,МАТА,БЕЛИ КОВАЦЕВИЦ,СВЕ ФОЦАНСКИ ДЕЗЕРТЕРИ,ФУЈ БАГРО ЦРВЕНА

Name

коридор

08.05.2016 09:42

Коментар је без коментара скидам капу мислим да је Петровиц својом изјавом себи птесудио!! Сви на протесте црвена банда мора пасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

08.05.2016 15:29

Браво Вукановицу-Све је тако!