Обрт: Нови свједок у истрази убиства!

Лаза Поповић из Црвенке тврди да је видео Марјановиће пре бруталног убиства и да су све троје џогирали.

Србија 05.05.2016 | 20:29
Обрт: Нови свједок у истрази убиства!

Лаза Поповић, пензионер из Црвенке је кобне суботе, када је нестала монструозно убијена Јелена Марјановић, око 15.50 часова, видео жену, мушкарца и дете како заједно трче насипом у овом борчанском насељу.

Поповић ниједног тренутка не тврди да су то баш Марјановићи, међутим, ако се узму у обзир место и време, и то да Јеленина породица тврди да је на насип отишла са супругом Зораном и ћерком Јаном, закључује се да су они једини пар са дететом који су тог послеподнева били на насипу, пише "Телеграф".

Такође, за разлику од Зорана Марјановића, Јелениног супруга, који све време тврди да је она сама трчала, а он са њиховом ћерком ишао полако за њом, Поповић каже да су све троје трчали заједно и истиче да жена ниједног тренутка није била сама.

Поповић напомиње и да на насипу није било никога осим човека са штапом, и петлића који су играли утакмицу, а родитељи их посматрали са трибина.

"Жена, мушкарац и дете између њих, у спортској опреми, трчали су насипом ка рампи у Црвенки. Прошли су место злочина", каже Поповић.

Он наводи да је на насипу био до 17 часова, и да је све било мирно:

"Никакве гужве, трке и панике није било. Тек сутрадан сам видео много полиције, а од комшије чуо шта се заправо десило", додао је он.

Штампа преноси и да су полицијске екипе, које дуже од месец дана непрекидно трагају за убицом певачице Јелене Марјановић, наставиле претрагу на новој локацији која би могла да допринесе коначном решавању овог монструозног злочина.

Истражитељи су јуче "чешљали" део испод насипа преко пута места где је пронађено Јеленино тело, јавља "Информер". Тај део полицијске екипе, које раде на расветљавању овог злочина, до сада нису претраживале.

Ово указује да је највероватније пронађен неки нови траг, пошто је до сада претрага била фокусирана на горњи део насипа и поред канала.

Раније данас штампа је пренела и сазнања да на тренерци коју је певачица носила у тренутку убиства, форензичари су нашли трагове женског ДНК који не припада њој.

Истрага је на основу тог открића усмерена и у правцу сумње да би Јеленин убица могла бити жена.

Београдски медији јуче су писали да против супруга убијене певачице Зорана, свекра Владимира и девера Милоша не постоји никакав процес, али им је због истраге саветовано да ипак не напуштају породични дом,

Иначе, током ускршњих празника није било помака у истрази. Полиција и даље трага за бициклистом од тридесетак година, кога су снимиле камере у близини насипа 2. априла, кад је последњи пут виђена Јелена, а трага се и за старијим плавим БМW.

У питању је бициклиста у сивом дуксу с црном капуљачом и рукавицама. Полиција већ више од три недеље чешља Борчу у потрази за убицом певачице „Гранда“. Тако су само током прошле недеље испитали на десетине мештана показујући им фотографију мистериозног бициклисте уз питање да ли га препознају. Из истраге нема одговора да ли се он доводи у везу као помагач или евентуално извршилац овог свирепог убиства.

Обдукциони налаз који је рађен у Институту за судску медицину требало би ове недеље да буде завршен.

"До краја недеље требало би да буду завршени сви резултати, укључујући и налаз токсиколога који се нешто дуже чека. Након тога, резултате обдукције доставићемо надлежном тужилаштву", речено је из истраге.

Певачица Јелена Марјановић убијена је у суботу, 2. априла, након што је отишла на трчање насипом, где је пронађено њено тело дан касније.

Још нема званичних информација из полиције о овом злочину који потреса Србију. Медији су у протеклих месец дана објављивали најразличитије изјаве извора из полиције, на основу којих се може закључити само да полиција интензивно ради на расветљавању убиства.

(Телеграф/Мондо.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxyy

06.05.2016 06:15

И највећем лајику је јасно да је муж упетљан,због неспособности полиције да реши убиство да би се оправдали праве мистеријозан случај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац.

06.05.2016 08:00

За такве врсте неспособности министар би под хитно морао да поднесе, ОСТАВКУ;Какви неспособњаковићи мајко моја и они да мене чувају.