Колико и како зарађују парламентарци ЕУ?

Иако јавност у БиХ сматра да су њихови представници у Парламенту БиХ са платом од око 2.500 евра претплаћени, примјери из Европског паралмента то демантују.

Свијет 05.05.2016 | 12:19
Колико и како зарађују парламентарци ЕУ?

Из прилога Њемачке телевизије РТЛ видљиво је да посланици Европског парламента зарађуји око 15-ак хиљада КМ и да и поред тога на све начине покушавају да узму који евро више.

Новинар РТЛ-а који је покушао да сазна колико то парламентарци ЕУ "трпају" у џепове, прво је избачен из Парламента. Затим је камерман покушао да сними неке кадрове, али су парламентарци бјежали испред њега...

На снимку је видљиво и то да неки само дођу, откуцају картицу, и изађу из зграде, тиме су си обезбједили дневницу, а ко зна гдје су тај дан били.

Погледајте прилог РТЛ-а:

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ех

05.05.2016 11:08

Не можете Њемачку поредити са овом септичком јамом која се одржава у животу кредитима ММФа а и силним количинама новца испод стола.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац.

05.05.2016 18:04

Смањио се прилив из диаспоре. сећам се добро,како су се свадјали у парламенту.толико су ишли далеко;захтевали су ЕВРОПСКЕ ПЛАТЕ"а резултат:уништена република,и са њом :народ!господо'НАРОД.Поштен.

ОДГОВОРИТЕ