Додобрани: Гађаћемо демонстранте јајима

Још једно фиктивно удружење које се појављује у медијима глумећи мноштво и радећи за власт зове се Источна алтернатива.

Република Српска 04.05.2016 | 22:58
Додобрани: Гађаћемо демонстранте јајима

Ово име у Србији први је регистровао "слободни радикал" Србији, Драган Тодоровић. Он је са њим учествовао на изборима у Србији, на мањинској листи једне од руских странака. О снази његове опције говори да је удружена са више малих странака остала далеко иза цензуса који је за мањинске странке далеко нижи. Освојили су 0,27 одсто, а о снази и организованости довољно говори и то да је у Парламент ушла конкурентска, Руска странка — Слободан Николић са 13.737 гласова.

Група некадашњих Шешељевих радикала који су остали нераспоређени у силном фракцијашењу, ступила је у контакт са њим, те заједнички глуме да нешто раде на обе обале Дрине. Иако им је крајњи домет био лијепљење неколико плаката са Путиновим ликом, што су медији пропратили као да је сам руски предсједник сишао са неба у Српску. На њиховом скупу у Бањој Луци, одржаном у марту, на фотографији је могуће пребројати највише 14 различитих ногу и глава.

У Српској је група под Тодоровићевим брендом пронашла смисао у глумљењу мноштва појединаца и група које подржавају Додика, и најављују оно што он процјењује да би му штетило да изговори наглас - спремамо се да направимо хаос на улицама, да би компромитовали протесте.

Чланови овог удружења поручили су из Братунца да се припремају да у неколико аутобуса дођу на контрамитинг 14. маја у Бањалуку и да организаторе протеста из Савеза за промјене "дочекају јајима, јогуртом и сарајевским колачима".

"Циљ нашег учешћа у контрапротесту није додворавање актуелној власти Републике Српске, већ неприхватање издајничке политике коју воде Босић, Чавић и њихови сљедбеници. Поручујемо им да ћемо их на Тргу Крајине угостити јогуртом, јајима и сарајевским колачима јер не желимо да изазивамо сукобе, али ће бити посла за хемијске чистионице након протеста", поручено је у саопштењу достављеном Срни, која није пропустила да пружи прилику свим маргиналцима који бране лик и дјело Милорада Додика.

Извор: Фронтал.рс

Коментари / 44

Оставите коментар
Name

Незапослен

04.05.2016 11:27

Ви нас јајима, ми вас сјекиром. Па да видим то мудо које ће бацити јаје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоје

04.05.2016 13:49

Хахахахахахахахахахаха. Ми вас они нас. Нигдје ја, нигдје одговорности, нигдје става. Бас би волио да видим ко це то доци са сјекиром.

Name

Рака

04.05.2016 14:45

Овој шачици безвезњаковића и провокатора треба забранити било какво дјеловање. У случају да крену у Бања Луку треба их спријечити и добро намлатити говњивим глоговим коцем.

Name

Микица

05.05.2016 05:18

Ма дај. То је група лузера и безвезњаковица. Свако ради оно сто зна, Спириц купује станове по Аустрији а они деру ципеле носајуци Путинове слике за дзабе.

Name

Василије

04.05.2016 11:30

Не млатите празну сламу! Да не будете бржи одвуд него отуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

04.05.2016 11:57

Хахаххахахаха

Name

СССР

04.05.2016 11:36

Цак и те заставе сто носите нису произведен у Русији, како сто није нити једна ствар коју носите на себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само пробајте

04.05.2016 11:36

Ми цемо вас онда моткама

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

04.05.2016 11:37

Најидеалније рјешење је да МУП Републике Српске, на основу безбједносне процјене, забрани одржавање оба скупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

04.05.2016 11:44

Марш под реп!

Name

Врс

04.05.2016 11:58

А да не би, Додиковац?

Name

Гоја бл

04.05.2016 12:16

Е неће да може.... Нема повлачења... Што су тражили то ће и добити. Видимо се у паркууууу

Name

Слобода народу

04.05.2016 16:33

Зашто забранити грађанима да мирним протестима искажу своје незадовољство? МУП РС треба да гарантује одржавање јавног реда и мира... Грађани који су незадовољни имају право да се чује и њихов глас, јер ако то не ураде власт ће и даље наставити по своме.

Name

сноуден

04.05.2016 11:42

Гадјај маму и сестру јајима ,све ти ј...м! Па градјански право су мирни протести.Шта хоћеш да народ чути и гледа понижавање ,угњетавање,пљачку,расељавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви јајима ми за јаја

04.05.2016 11:48

Јабуке се код брања класирају. Тако се изгледа и папци класирају ови су неке цетврте класе ал кад немас оних првокласних ил кад се дотицни на зраку усмрде и покваре онда ваљају и ови јајари. Цијела ум група и не вриједи висе од 2 коре јаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки

04.05.2016 11:48

само додјите цекамо вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пион

04.05.2016 11:51

За јаја ,јогурт и Са колац вам је потребан цилим,а њега мозете преузети од прецедника лицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иситина

04.05.2016 12:25

Прво да казем да нема ниста против српског народа, односно градјана Србије, РС и оних прогнаних из Хрватске и са Косова. Зелио бих само реци да је властима (говорим и о далекој историји) Србије, односно Србима у YУ, увијек неко други крив. Никада се нисте запитали дали кривица у вама лези? Дали су сви митови и легенде истините? Засто је изгубљен битка на Косову ономад и сад? Засто је пројекат Југославије пропао кад смо ипак лијепо зивјели кад је Тито био? Засто је пропала Стара Југославија и засто је краљ побјегао у Енглеску, а не у Русију? Много питања засто? А одговор је у вама, драги Срби. Па и сада. Засто је Додик направио ово од РС? Засто сте му се дивили кад је псовао мајку уреднику БН? Засто сте се смијали кад је говорио да добију срцани удар политицари из ФБХ? Засто сте се смијали кад је говорио грубим ријецима новинарки? Вама је то било смијесно? Е сад видите да није.... Сад су настали проблеми кад висе није смијесно вец страсно. Јелт то хоцете да се деси као у Америци градјански рат? Само зато сто се нису знали договорити? И то око биједе и робова? И сада је исто, само смо исте боје козе. Размислите гдје је греска... Брацо Срби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

04.05.2016 12:48

Ооо Мирсаде... Јеси ли ифтарио скоро ?

Name

Да додам

04.05.2016 15:42

РС је једина заједница људи у Европи у којој су људи организовани по принципу тора. Све се сруси све пропада плате и пензије мисаона именица а свима добро. И сто је најгоре од свега РС има предсједника који има свој авион,хеликоптере,цува га батаљон специјалаца а сета се по свијету са својом свитом а да никад никог битног не сретне. У п.м. није ми јасно како људи на све то суте каква је то тиха гладна вецина коју један месар и приуцени правник ратни профитер и посљаратни енглески миљеник вода зедне преко воде. Колико јос банака треба да пропадне да би схватили ста заправо тај цовјек има за сврху своје владавине,сто је најгоре од свега полиција му одобрава контра митинг на истом мјесту гдје су га најавили и опозициони прваци то нема ни у Свазиленду и тамо би ил један забранили ил га измјестили негдје

Name

јелена

04.05.2016 12:33

Имате лову за јаја ,јогурт,и бас сарајевске колаце, то цемо вам отети и понети куци дјеци и унуцади да једу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За јелену

04.05.2016 16:27

Ни слуцајно код њих је све бајато јос треба дјеца да се потрују па да их лијеци Отворена мреза

Name

реално

04.05.2016 12:50

Каква гнусна подвала! Па истински Сесељовци неби никада стали уз Додика!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туго

04.05.2016 12:53

Овај на целу са сликом од Путина је пре одрзавао стадион у Братунцу цовјек не зна да казе правилно горе и доле ови то говоре (горам долам) цовеку је требало 2 године да сконта ко све игра за ФК Браство и да не тјера играце са стадиона.Тузно и залосно ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето видис

04.05.2016 21:46

Ако он буде знао који су горам а који долам то це бит премија. Знаци да је бар пола његових јаја спремно за контрамитинг папака. Само.ме цуди сто нису најавили да це разапети сатор јер код њих се делиријум постизе само под сатором уз скитницу,данијелу и остале велике препјеве највецег медју папцима.

Name

ре аџенда

04.05.2016 12:54

Само због кућног одгоја који још увијек, иако ми је 60 година, имам нећу ти одговорити истом мјером. Прво нисам нити члан нити симпатизет СНСД-а и колаиције на власти у Републици Српској. Ја сам члан и симпатизер РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ за коју сам се борио и поклонио јој здравље и најаљепше године свог живота. Најтужнији сам кад читам коментаре у којима се позива на насиље, у којима се позива да удари брат на брата. За кога, за њихове позиције на којима узимају десетине хиљада марака мјесечно, за све оне које су они запослили што у институцијама бих тако и у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ, само за то што на изборима гласају за њих. Удрите се браћо СРБИ нека се душман слади и ликује. Нека нам душман каже да не можемо сами са собом а камо ли са неким другим. Се..те браћо по костима оних који вам створише државу да у њој живите. Напријед, један на другог, за Додика, за Босића, за Стевандића, за ......... све оне који не знају од бојеса шта раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

04.05.2016 14:01

Ако ти је 60 година онда не лупетај. Ти ниси никакав борац него јадна кукавица. Исраван ник си одабрао! Камелеон. То и јеси.

Name

Ста ти реци

04.05.2016 16:42

Борио си се изгледа с погресне стране, ти се ни снасо ниси, а ни гаце на стапу ти не остависе. Јеси пробо да кредит дигнес у дрзави за коју си се борио. Не дају банке за тебе нема, а за неког има, а знас га да ни за сладоледа није имо кад је био мали. Знас га да вози лимузину ил да га возе, а никад ниста није радио. А ти се борио и сад твоја дјеца цекају да их Воздови полтрони гадјају трулим парадаизом и муццима. Јеси ли се за то борио да не смијес да казес ста мислис, да ако си против лопова да си против цијелог народа којем лопов припада. Је ли да се мозда ниси борио за дрзаву у којој папак Стевандиц оде сваке године у Сарајево да зали зртве Добровољацке, сваке године ко политицар на власти а опет сваке године ко делегат друге партије. И сретне га неписмени сметљар и пита ста це с тим то ту не мозе да стоји на цести, а он му казе да све баци кад оду и кад свијеце догоре. И кад се тако деси исти тај папак дигне резимску телевизију која о инциденту бруји данима. Јер о протестима не би посто није примјерено. Јеси ли се борио за дрзаву у којој се људи такмице колико це странака да промјене, колико це да у краду, јеси ли се борио за дрзаву у којој багером додју у централни парк и срусе куцу људима који су ту зивјели годинама па кад се дотицни побуне додје полиција и претуце их. Јеси ли се изборио за своја права ил ти је криво сто сад ниси негдје на западу гдје зиве неки нормални људи.

Name

србин

04.05.2016 13:04

ДОДИКА ПОДРЗАВА ПУТИН И ПАТРИЈАХ СРПСКИ . САСВИМ ДОВОЉНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупости

04.05.2016 14:05

Од Павла на овамо, није било патријарха. Да Путин подржава Додика дао би му оне кредите. Додика више нико не подржава осим његових тајкуна и свих паразита у органима управе што нам крв попише у ових 11 година!

Name

ре

04.05.2016 14:07

Глупко, црвени удбин патријарх и кгб-ов потрцко имају везе са српством и православљем као и ти и политика, мрс у рупу и дубље се завуци да те не извуку медју првима кад вам додје судњи дан, а бчизи се итекако се близи!

Name

доми

04.05.2016 13:08

НИСТА ЦУДНО,СВИ ДОДИКОВИ СУ ЈАЈАРЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Драган

04.05.2016 13:11

Видис који си ти кретен? И онда се цудис сто је овако у РС. И нисам рекао да сам србин ни муслиман ни хрват ни јевереј ни ром, вец сам цовјек. А извини Драгане, ти јос ниси сисао са гране па незнас ста је цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кик

04.05.2016 13:34

ре за камелеон Протеста це бити и треба и мора да изадје и старо и младо јел ми који нисмо цланови снсда и симпатизери немамо никсква градјанска права у сроској која је претворена у приватно власниство неколицине е па доста је тога висе дкинути зулум са врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ширимо љубав

04.05.2016 13:46

Како каже Кале из градског превоза у Београду Алее,Алее,Алее видимо се у парку.Стоп криминалу и лажним патриотама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.ЛУКА

04.05.2016 14:05

ДОДЈИТЕ СЕДМОГ МАЈА КОД ФЕРХАДИЈЕ,ПА ДА ВИДИМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прсан

04.05.2016 14:42

Ако ме погоди једно јаје или Јогурт др.Бастасиц це имати пуну ординацију пацијената!

Name

специјалац

04.05.2016 14:24

Ја патриота мајко мила ови из СНСД сви заједно немају годину уцесца у рату и то патриоте кад треба крцмити народне паре бемли вам к...у!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.05.2016 15:06

Милораде Дуче готов си!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

04.05.2016 15:07

Додјите ви сто вам је добро говнари једни ВИ сте плацени да направите неред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре аџенда

04.05.2016 16:22

Мали мишу тата ти лупета. Највише је лупетао кад те правио тако безобразног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

04.05.2016 17:55

Цуј Војин Павловиц Сада у Истоцној алтернативи, особа ограницених менталних способности (похадјао специјално одјељење док је исао у сколу), промјенио све могуце партије. Јад, није ми јасно ко гласа за овакве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

04.05.2016 21:14

Хоће ли бити кувана јаја, Васкршња??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

незапослени ЛОЛА

05.05.2016 22:09

па и СП РС је удруyење градјана

ОДГОВОРИТЕ