СНСД заказао митинг 14. маја у исто вријеме

У складу с ранијим обећењем предсједника СНСД-а, Милорада Додика да ће власт организовати контрапротесте у случају да опозиција организује најављене протесте, данас је Лука Петровић, генерални секретар СНСД-а, рекао на конференцији за новинаре у Бањалуци да је владајућа коалиција заказала митинг 14. маја у подне.

Република Српска 04.05.2016 | 11:36
СНСД заказао митинг 14. маја у исто вријеме

Петровић је рекао да ће СНСД сматрати издајницима све који дођу на митинг Савеза за промјене. Мото протеста је "Срцем за Српску! Стоп издаји."

Организатор протеста је владајућа коалиција на нивоу Републике Српске.

"Ако опозиција откаже своје протесте, спремни смо и ми да откажемо своје", рекао је Петровић.

Како напомињу из СНСД-а, већ су добили дозволу од полиције да протести могу бити 14. маја у 12 сати на Тргу Крајине.

Да подсјетимо, јуче је Савез за промјене донио проглас којим позива грађане Републике Српске на протесте, такође 14. маја, с тим да ће се они окупити у 12 сати у Парку Младен Стојановић, а у 13 запутити према Тргу Крајине.

Коментаришући изјаву Милорада Додика да ће поднијети оставку уколико на протестима буде 40 хиљада људи, Босић је казао да је Додик очигледно процијенио да је у Бањој Луци немогуће окупити толики број људи јер се то никада није ни десило.

"Мислим да ће Додик бити непријатно изненађен бројем људи који ће се одазвати протесту и то ће свакако бити многоструко већи број људи од пет хиљада, колико је Додик тврдио да опозиција не може скупити", рекао је Босић.

Босић је такође рекао како се Додик неће усудити организовати контрамитинг због превеликог ризика, али је нагласио да, ако се то ипак деси, сву одговорност за евентуалне посљедице преузимају на себе владајуће партије, првенствено СНСД и њен лидер Милорад Додик.

Организациони одбор народног протеста у Бањој Луци који ће се одржати 14. маја 2016. издао је проглас за "бољу Републику Српску", у коме се наводе глави разлози и циљеви због којих су опозиционе партије одлучиле позвати народ на улицу.

У Прогласу се наводи:

"Позивамо грађане Републике Српске да дођу на ВЕЛИКИ НАРОДНИ ПРОТЕСТ! у Бања Луци, 14. маја ове године. ПРОТЕСТ! је ненасилног карактера и заказан је у складу са законом.

ПРОТЕСТ! се организује против катастрофалног стања у Републици Српској у који нас је довела криминализована власт. ПРОТЕСТ! ће омогућити да се чује глас свих који су незадовољни стањем, а то је огромна већина грађана Републике Српске", наводи се међу осталим у јуче објављеном Прогласу.

Извор: Агенције

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

неутрални

04.05.2016 09:38

Савез за промјене, ако су мудри, требао би помјерити онда скуп за 21. мај и тако направити власт будалама. Ако би онда и они помјерили за исти дан, дефинитивно би се показало да Додик и компанија нису урачунљиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

04.05.2016 09:49

Треба сто висе људи да се пријави у СНСД и добије бесплатан превоз до Бањалуке. А онда сви заједно да просетају до палате тзв. председника и да му казу да пакује ствари.

Name

хахаха

04.05.2016 10:25

Кад човјек престане бити човјек и одлучи се да постане институција, мора бити свјестан која је цијена за то и да ли је спреман да плати.

Name

о чему ви

04.05.2016 10:26

Ако има паметних у врху полиције неће дозволити други скуп на истом мјесту јер је то високог ризика. и ове протесте треба навати буна на дахије.

Name

П

04.05.2016 10:42

ШТА РАДИ ОВАЈ РАЗБОЈНИК ДОДИК ПА ТО НИЈЕ НИ АЛ КАПОНЕ РАДИО!ЧОВЈЕК БЕЗ ЕМОЦИЈА - САМО ГА МОЋ И ПАРЕ ДОТИЧУ!

Name

пилот

04.05.2016 15:11

Издуване су њему одавно гуме.

Name

КОНДОР

04.05.2016 09:40

И ТРЕБА ТАКО ДА СЕ ЈЕДНОМ РИЈЕСИ ОВА ВЛАДАЈУЦА БАГРА ,ЈЕДИНСТВЕНА ПРИЛИКА ДА СЕ ПОБИЈЕМО ИЗМЕДЈУ СЕБЕ И РИЈЕСИМО ЗИВЈЕТИ ИЛИ РОБОВАТИ КУМОВИМА .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

04.05.2016 10:14

Ви којима је циљ да се Срби убијају измеђју себе идите и протестујете против корумпиране власти или издајницке опозиције а ја ћу реци на изборима своје мишљење а надам се и велика већина Срба којима је РС на првом месту а не ко це владати. Молим се само богу да све продје мирно и да нестану из наших живота и ови владајуци и опозиција ако некога овдје можемо звати опозицијом посто сви негдје владају а нама нигдје није колико видим бајно. Молим се богу да се појави неко ко неће пљацкати РС неко ко је неће продавати за добро министарско место и добру плату било у Сарајеву било у Б Луци као сто ови данас раде са обе стране. СРБИ ПАМЕТ У ГЛАВУ ДЕМОСТРАЦИЈЕ НИСУ НИЈЕДНОМ НАРОДУ ДОБРО ДОНЕЛЕ. Сетимо се само није било давно русења Милосевица русења власти у Украјини и запитајмо се дали неки од тих народа живи боље или лосије. Не испуњавајмо зеље нашим непријатељима који трљају већ задовољни руке и сладе се насом неслогом. Октобар није далеко казнимо оловком оне за које мислимо да нису радили добро и показимо свету да демократија живи у РС а не насиље.

Name

П

04.05.2016 10:44

ЗОРАНЕ, А КАКО ТВОЈ ДОДИК ДОДЈЕ НА ВЛАСТ?НИЈЕ ЧЕКАО ИЗБОРЕ НЕГО СА 2 ПОСЛАНИКА УЗ ПОМОЋ ЗАПАДА СЈЕО У ФОТЕЉУ!ОДСВИРО ЈЕ ОН СВОЈЕ1

Name

Ре зоран

04.05.2016 10:55

Зоране боту један црвени, хајде на Спутњик па тамо драмосериси о Украјинама и нарандзастим револуцијама, русење Милосевица није успјело јер је сррусен он, а остала сва његова банда која се сада повампирила и опет хара Србијом у фантомкама руси по Београду, краде изборе и спроводи теску аутократију и лазе да је његово русење греска и да су зути за све криви(који имају своју улогу у опстем суноврату, али која се не мозе поредити са несрецом у коју су црвено-црни гурнули цитав народ и земљу зарад опстанка на власти) рацунајуци на кратку памет овог неписменог народа, заборављајуци мафијаске обрацуне и крваве београдске улице, убиства новинара, политицких неистомисљеника, изолацију, бомбардовање, санкције, биједу, неслободу, потлаценост, Марка, Миру, гајбице, Бамбиленде, плате од три марке и остале гадости које је проузроковао властохлепљиви Слобо и његова црвена вјестица са Дедиња са својим полуписменим сателитима. Нико овде не позива на Украјину нити било какво русење него на миран протест против ове лактаске клептократије који траје један дан, једини који овдје због страха призељкује хаос је овај полуписмени Лука Петровиц који огроман број народа бораца и инвалида назива издајницима, без иједног доказа. Провидан си и плитак као поток као сто су ти провидни и плитки покусаји замјене теза и позива на неко имагинарно српско јединство у нивоу хулигански балаваца на нету кад се сукобе са онлине хулиганима из другог народа па поцну да се слизавају свеједно за кога навијамо сви смо Срби, а у ствари су сви глупани. Никаквог јединства криминалаца, злоцинаца, клептомана, присвајаца народног и природног богатства, тајкунских пудлица и послусника, муцитеља дјеце погинулих бораца, дезертера, профитера, сецикеса, убица из засједе постеног свјета са једне и осиромасеног народа, обесправљених бораца, понизених инвалида, гладних и болесних пензионера, раскуцених радника, армије незапослених, младих високобразованих људи који су обезнадјени јер имају образ и знање и не пристају да буду скутоносе којекаквим полуписменим сљамовима како ради овај Лука, не смије и никада неце бити јер једноставно НИСМО ИСТИ ви једете месо а ми купус, ви се баскарите по морима и зимовањима дјецу саљете у иностранство на сколовање и купујете им станове и куце по, Бецовима, Лондонима, Паризима, а ми једва састављамо крај с крајем и зивимо од данас до сутра и питамо се хоцемо ли имати сутра за узину дијету дати, васи родитељи се лијеце код приватника и ускацу преко реда по болницама, а ми насе морамо гледати како умиру у мукама јер немамо утицај моц ни паре да дамо докторима да се потруде око њих, црвена банда је направила систем у коме је за себе своје полтроне и послуснике предвидјела златни есцајг, посједе и титуле и полозај као средњовјековни великаси и кнезеви, а за огромну вецину народа кметовски јарам и скапавање од глади о каквом јединству ту мозе бити ријеци подмукли цовјеце?

Name

Милорад звани Реферндум

04.05.2016 09:40

Од кога нас браните ви из СНСД-а? Спсите нас од вас а остали нам неце ниста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота

04.05.2016 09:41

Актуелна власт (резим) "за бољу РС" - ДА НИЈЕ ТРАГИЦНО, БИЛО БИ КОМИЦНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ срамота

04.05.2016 11:57

Сконтај, као да су они опзиција!? Као одлучују други...Боже сачувај

Name

перхан

04.05.2016 09:42

Зато нека СИПА ухапси лопова исти дан.Доста је било лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

04.05.2016 09:43

Додик је на власт досао уз крв и НАТО тенкове и другације неце уступити!? Цовјек је изгубио компас и подијелио народ.Ово се неце добро заврсити,а прије свега по Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

миx

04.05.2016 10:04

Апсолутно си у праву.Само сто смо ми Срби мало накарадни.Пласим се да неце пасти крв.А Милорад Додик није вриједан ни једне капи.Није ни опозиција никакво ресење али је доста и њега...Брате људи су подјелили народ на подобне и неподобне!!!

Name

XYЗ

04.05.2016 09:43

Је ли митинг или протести, одлучите се? Ако су протести, излазим, ако је митинг, митингујте мами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.05.2016 11:35

Опозиција иде на протесте, а доклиновци митингују.

Name

писац

04.05.2016 09:45

Кад не смије организовати ниједан референдум онда окреће грађане једне на друге.Тако је дошао на власт па ваљда тако треба и да оде!?Ово ће бити доказ да се историја понавља.Ако дође до инцидената главни кривац ће бити СНСД и Додик!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

04.05.2016 09:45

Одма СНСД багра прети народу нема вец издајника од СНСД-а! Цуј, они срецем за Српску а све покрадосе народ нерафи мафија дозиви це дебакл праве гузву кад постују рс сто се нису пре сетили подрске!? Додик Србин а улазио у дзамију срамота нек му муслимани додју Срби иду на протесте сзп а ти гвидо сути имас нос ко пинокио..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

04.05.2016 09:50

Додик је диго руке на србе са оклопњацима уз помоц сфора 98 а саце дици полицију која исто ради криминал част појединцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

04.05.2016 09:50

Суштина контрамитинга и јесте у томе да се на овај начин СзП присили да одустане од свог митинга. По закону, јавне скупове одобрава или забрањује начелник ЦЈБ Бања Лука. Шта год да уради он ће бити највећи губитник и зато ће изабрати најмање зло за себе и неће дозволити одржавање ни једног ни другог скупа. А то нас води у диктатуру. Нема Додик рјешење за наметнуту тактику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хух

04.05.2016 09:53

МАШАЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ!Чим опозиција преузме власт, све високе шефове у полицији прорешетати. Они подржавају сукоб и на тај начин покушавају земљу одвести у неред, не би ли спасили себе и своје налогодавце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста знам

04.05.2016 09:53

Ова власт мора да се мијења.Подјелили су спрски народ на подобне и неподобне.Како смо кренули ни Република Српска нам неце требати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

04.05.2016 09:54

Оксиморон - Додик анд Цо. "За бољу РС"

ОДГОВОРИТЕ
Name

раx

04.05.2016 09:54

Ма ви сте сви будале зивио Ненад Стевандиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

папак

04.05.2016 10:14

Тај папак јос увијек се једном руком дрзи за дрењу (виси на њој) у Дрвару, а другом руком у Бањалуци гули и једе банану.

Name

бањалука

04.05.2016 10:23

Е јеси нашао "папка" (продану душу) да му кличеш...

Name

др Дабиц

04.05.2016 11:24

Тај мали буцкасти је умро за све цеститите људе Стевандиц је умро као цовјек само њему јос нису јавили јавице му 14.5

Name

Постени Дрвар

04.05.2016 13:16

Иде Ненад преко равног Срема, за њим иде ко памети нема...Он је гори од вецине из СНСД, тамо се мозе наци и понеки постен, али он...Бозе сацувај

Name

револт ПД

05.05.2016 08:06

ПАПАК доле!!!

Name

Батман

04.05.2016 09:54

И Цаусеску је то исто урадио '89 па не продје славно,тако и ови мисеви це се разбјезати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кумић.

04.05.2016 09:55

Каквог ратника' је направила та "ОЛБРАЈТОВА"неће ни МОМЕНТА'туговати за њим [стварно штета].

ОДГОВОРИТЕ
Name

Достојанство

04.05.2016 09:57

Предсједнице заборавио си на који нацин си преузео власт...сад би у исто вријеме на истом мјесту ударио на опозицију не дозвољавајуци НАРОДУ да исказе незадовољство него хоцес контром да угусис свако неистомисљење и изазовес крвопролице...ста радис цовјеце зар се толико борис за себе...па ту си ваљда за и због народа па кад те исти висе не зеле буди бар мало достојанствен! Овако мислис да се у хаосу неце знати ко је за а ко против..а о могуцим посљедицама ,опет, по јадни народ нецемо ни коментарисати! СТРАСНО!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

04.05.2016 09:59

ПО закону не могу два разлицита скупа у исто вријеме и на истом мјесту, то би Лукац требао да зна ако незна овај мамлаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

04.05.2016 10:13

Треба СИПИ одмах поднијети кривичну пријаву против мамлаза који је исти дан одобрио два скупа на истом мјесту.

Name

цјб xy

04.05.2016 13:07

Јел јос увијек стоји Лукацева оставка предсједнику на располагању, ха, ха..

Name

Диктатор

04.05.2016 10:00

Диктаторе дал си ти нормалан унистио си све и хоцес протесте иди у Ватикан слуго њихова,не униставај насу Републику Српску лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нота бене

04.05.2016 10:18

Он је криминалац и реагује као криминалац.

Name

саса

04.05.2016 10:02

Стварно ме је Лукац разоцарао овај пут. Мислим да је овај пут требао да искоци из странацке униформе и ускоци у полицијску и министарску и не дозволи митинг СНСД-а на исти дан. Јер по мом мисљењу ипак безбједност, ред и мир треба да ми као Министру Унутрасњих Послова да буде на првом мјесту. Ове из СЗп не могу смилсити али су ипак први тразили и добили одобрење за организовање протеста. Сад у оваквој ситуацији се ризикује да се у Бањалуци деси зло и да неко треци ко год то био искористи такву ситуацију за неке своје подле и зле циљеве и да се на крају угрози ипак оно сто би нам свима, коју год странацку слику и картицу у дзепу носили, требало бити на првом мјесту. Зелим да јос додам да у слуцају било каквих нереда и недај Бозе сукоба одговорност це бити искљуциво и првенствено на госп. Лукацу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Румун

04.05.2016 10:06

Не заборавите да је и Чаушеску организовао контра-протесте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вуковац

04.05.2016 10:17

Тај Додик је дефинитивно психопатолоски профилисан.

Name

Тачно

04.05.2016 10:46

И сва полтронска г.вна око њега. Њима без Додика нема сисе!

Name

Цаусеску

04.05.2016 12:33

Е мој цаусеску, бас си поткован са историјом. Зао ми је ако један мозак у овој дрзави ма колико огорцен био, призељкује такав сценарио. ИЗБОРИ су у октобру.

Name

капетан

04.05.2016 10:09

Цаусеску број два.Само да народ уради као у Румунији и то це бити права ствар.Искористити бесплатан превоз до Бања Луке који су платили владајуци истим оним парама који су покрали од народа,а онда навалити на те криминалце.Сто се тице полиције ако мисле да и даље раде и примају плату од тог истог народа нека остану код куце и тај дан да уопсте нераде.Нека цекају исход јер и они су из народа а знам да стављају главу у торбу за мизерну плату.Није ми логицно да један цовјек мозе бити вреднији од милион људи,како то једанпут реце пред.Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоје

04.05.2016 12:44

Позивас на убиства? Ми срби смо заиста болестан народ. Мизерна плата у полицији? Како су срби храбри кад су у руљи. Не требас позивати на линц и убиства. Треба да гласас против оних које не волис. И ако имас милион истомисљеника, убједљиво цете побједити.

Name

Доле режим

04.05.2016 10:10

Слобин контра митинг хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=еЕл-д3ЕфЕАИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

04.05.2016 10:16

Савез мора остати доследан својој одлуци и изићи на улицу мирно и достојанствено недопуштајући било какве реакције на прозивке и провокације режима. Полиција мора бити на висини задатка. Ово што ради Милокрад је само доказ више да губи компас. СВИ НА ПРОТЕСТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волга

04.05.2016 10:25

ТАКО ЈЕ!

Name

Прњавор

04.05.2016 10:18

Хоће ли бити какав трећи митинг ѕа нас који нисмо ни за један од ова два?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста

04.05.2016 10:20

Додик је спреман на жртве да би остао на власти и није му битно број жртава.Врло опасан човјек, сада ће нама да прича о благостању Српске док ево још једна банка пропада а још људи ће да остане без посла.Причат ће народу шупље о некаквим издајама а нажалост оваца има.Додик вријеђа интелигенцију сваком ко трун разума има

ОДГОВОРИТЕ
Name

б.лука

04.05.2016 10:24

Добар мото срцем за српску али само да је они могу пљацкати,а да други немају хљеба,е то је добар мото.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андјеомм

04.05.2016 10:26

Ови сто зеле протесте нема цега да се пласе мирно додју и мирно се разидју као и митингаси једино ако нису неке друге мисли били у глави организатора мислим на паљење и русење тј анархију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубиса

04.05.2016 10:29

Ми из куће сви идемо па да видимо ко ће да нам казе да смо издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

04.05.2016 10:30

Миле лопове, гдје ти је привреда? Гдје су ти банке? Има ли ишта што нисте покрали и уништили? Нема. Па шта хоћеш? Добићеш оно што заслужујеш. Пругасту пиџаму. Неће те милион митинга спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

04.05.2016 11:01

Петровићу није РС твоја цацевина да условљвас народ да протестује Тебе треба протерати о забранити да кроцис у БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

04.05.2016 11:10

Има она изрека "паметнији попушта" а "луђи побјеђује".На ту "карту" игра власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене су неопходне

05.05.2016 00:07

У праву си само им то овај пута неће проћи.

Name

патриота

04.05.2016 11:13

а гдје је цедо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја с Козаре

04.05.2016 11:21

Па барем сваки борац Републике Србске зна ко су борци а ко издајници, тј. лопови и дезертери. Увјек су борци ишли са саборцима а никако са лоповима и дезертерима. Ко је храбар тај ће доћи. Ови други засигурно засигурно, јер за паре и мајке би се одрекли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човек

04.05.2016 11:27

Овај лик са слике.Гледано са лијева на десно први иза Чавића. Са црвеном крватом откуд он ту.Да није ово грешка на фотографији.Овј лик треба на митинг са СДСД-ом и сликати се тамо са њима.Ако он буде на бини мене нема тамо отићу одмах,ако и дођем.СзП треба у пет до дванаест отказати протесте, јер полиција Републике Српске и МУП Српске.Нису смјели дозволити одржавање митинга на истом мјесту гдје је већ неко заказао митинг. То се у полицијском жергону каже "Био би то скуп високог ризика".Изаберите други дан или друго мјесто удаљено да полиција са својим снагама може обезбједити безбједност грађана.Ово је срамота за МУП РС.Молим све професионалце тамо у МУП-у ,ако их има ,да се побуне против ненормалних поступака МУП-а.Желим свим добрим људима без обзира на мишљење свако добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трг Украјине

04.05.2016 12:01

Предсједник коме је савјетник Змај од Сипова хахаха..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоје

04.05.2016 12:25

Сулудо би било да се градјани медјусобно сукобљавају око тудјих столица. Нека свако изадје и мирним путем изрази свој став. Медјутим, веома је занимљива прица опозиције о стотинама хиљада незадовојних, а власт је изабрана од истог тог народа. Локални избори су за пола године, засто се не искористи та критицна маса, коју наводно опозиција има, и легитимним путем не исказе незадовољство. Није ми јасан концепт русења власти сетњом а константним поразима на изборима. Мени то изгледа као да је дио народа огорцен на власт, а да у опозицији не види алтернативу и рјесење проблема. Све у свему, нек сваки појединац изрази свој став тог 14ог маја, има право на то, ал не смије се заборавити да смо ми сви исти народ и да би било какво сукобљавање било на стету једино нама.

Name

Петар

04.05.2016 12:09

Протести опозиције неце донијети никакве промјене у власти и то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

04.05.2016 12:28

Лукач ако одобри протесте снсд-у . Треба прво да поднесе оставку . Иначе би могло бити крви до кољена .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоје

04.05.2016 13:10

Видим ја да је лијепо доци у БЛ,разбити стакло два, мало се изгаламити и куци на спавање. И једнима и другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

04.05.2016 13:52

Марш под реп!

Name

Мурга Дрот

04.05.2016 13:19

Ако додје до било каквих нереда сву одговорност треба да сноси Полиција Р.С.јер је на једном мјесту у исто вријеме дозволила два разлицита скупа.То је исто када би навијаце Звезде и Партизана ставили на једну требину да гледају дерби.Пуно среце и једнима и другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.05.2016 14:46

Само страховладарска власт и луди вођа могу бити толико луди да организују контрапротесте у исто вријеме када су и протести што говори у прилог чињеници каква нам је актуелна власт у којој највиши њени представници нису ни свјесни да им то може бити отежавајућа околност јер ће тако само још више убрзати Додиков силазак са власти. Додик сам себе додатно поткопава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Повуци-потегни

04.05.2016 20:22

Како полиција може издати дозволу за још једне протесте? Може али преко штеле. Демократски процеси се и пријављују полицији да би она могла обезбједити демонстранте и да заштити грађане од евентуалних нереда. А издавањем дозволе за контрамитинг се свјесно угрожава јавни ред и мир.Зато, мислим да је немогуће да и ови други добију дозволу у истом граду и на истом мјесту. Али, ко зна, видјећемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

04.05.2016 21:44

Има ли ико паметан у Влади има ли иједан министар мозга да изадје на ТВ и казе да је лудост "митинг" владајућих! Има ли иког да се јави и казе да се оградјује од сулудих изјава црног Петровића! Треба га тузити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИСЛИШ ДА СИ БОГ

05.05.2016 05:46

ДОКЛЕ МИСЛИШ ДА СЕ ИНАТИШ СА НАРОДОМ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.05.2016 06:06

У слуцају нереда, полиција сноси одговорност јер је дозволила контрапротесте и самим тим угрозила безбједност. Па у уџбеницима Демократија и људска права,за средњу сколу, се мозе процитати како се организују, пријављују и обезбјеђују демонстрације. Тако да је врло опасно да то полиција игнорисе, мислеци да ми не знамо ниста.Ја лицно мислим да то не смију дозволити јер би се тиме узасно компромитовали него шире дезинформације да би се смањио број оних који намјеравају доћи и подрзати протесте СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревизор

05.05.2016 06:15

Потези БАЈЕ су апсолутно равни самоубиству, али сам је тако одабрао. Дефинитвно је ненормалан човјек. Зарад останка на власти апсолутно је на све спреман. Хоће да господари нашим животима. Прави фараон из Бакинаца. Гадно се зајебао. Треба само добро мотрити да нам не побјегне, јер мораће положити рачуне на крају баладе за сва досадашња многа "добра" дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глигор

05.05.2016 08:03

Полиција Републике Српске треба да забрани одржавање оба скупа јер се ради о скуповима високог ризика.Опозиција и позиција гурају народ да се међусобно сукобљавају зарад ситносопственичких интереса политичких странака. Народе, немој бити глуп. Нека се они међусобно "рокају", а ви останите по страни и навијајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

05.05.2016 11:51

Ма пустите ове из опозиције нек додју да виде Бањалуку јер то им је јединствена санса!Само за Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки-БЛ

05.05.2016 13:57

Стано ти си мало више пролупала, доктору под хитно?

Name

ПЕЛЕ

05.05.2016 14:04

Па ко си ти милираде,лопужо једна.Кога ти представљаш.Групу мафијаша као што си и сам,јеботе Ђокић и Павић који ти слијепо вјерују.Лопуже једне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско С.

05.05.2016 18:04

ДОДИК ХОЦЕ СРБЕ НА СРБЕ! ЗАПАМТИ НАРОДЕ!!

ОДГОВОРИТЕ