Лестер ШАМПИОН: Нема распродаје!

Власници Лестера намеравају да задрже на окупу победнички тим, упркос спекулацијама да су за већину играча заинтересовани богатији клубови.

Фудбал 04.05.2016 | 17:20
Лестер ШАМПИОН: Нема распродаје!

Фудбалери Лестера освојили су прву шампионску титулу у 132-годишњој клупској историји, пошто је њихов конкурент Тотенхем испустио два гола предности и одиграо 2:2 са градским ривалом Челсијем на Стамфорд бриџу.

Тајланђанин Ајават Шривадханапрабха, син власника клуба Вичаја Шривадханапрабхе, гледао је утакмицу на Стамфорд Бриџу, а после тог меча рекао је да ће управа покушати да задржи екипу на окупу.

"Никога нећемо продати. Ми нисмо клуб који производи играче, које ће развијати други. Сви играчи желе да остану да се заједно боримо и видећемо докле ћемо догурати. Продавање играча није у нашим плановима", рекао је син власника клуба.

Очекује се да ће током летњег прелазног рока богатији клубови послати понуде Лестеру за фудбалере средине терена Ријада Мареза и Нголоа Кантеа, нападача Џејмија Вардија и голмана Каспера Шмајхела.

Кладионичари су пре почетка сезоне давали Лестеру шансе да освоји титулу 5.000:1, што је иста квота као да ће амерички председник Барак Обама после политике заиграти крикет за репрезентацију Енглеске или да ће Елвис Присли бити пронађен жив.

"Мој отац је поносан што је власник енглеског премијерлигашког клуба. А сада је власник шампионског тима Премијер лиге и не може бити поноснији. Он срцем води клуб", рекао је Ајават.

Он је додао да ће шампионски пехар бити украшен плавим и жутим тракама. Плавим у бојама Лестера, а жута је боја тајландске краљевске породице.

Пехар новим шампионима биће уручен у суботу, када ће Лестер на свом терену играти против Евертона.

Ајават је најавио да ће Лестер гостовати у Тајланду током лета.

"Они ће врло ускоро доћи у Тајланд. Ово је неверовато. Треба похвалити и људе у Тајланду, пошто наши фудбалери знају колику подршку су им пружали", рекао је Ајават.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар