Сутра опет киша!

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно са кишом, посебно на истоку гдје се очекује и до 40 литара по метру квадратном.

Република Српска 03.05.2016 | 22:50
Сутра опет киша!

Из Републичког хидрометеоролошког завода напимињу да због обилнијих пљускова треба обратити пажњу на ситуацију са водотоцима и клизиштима, посебно на подручју Сарајевско-романијске регије и средњег Подриња.

Јутро ће бити облачно са слабом кишом која ће мјестимично падати на сјеверозападу и у Крајини, док ће на југу бити претежно суво.

Током пријеподнева и поднева остаће сличне временске прилике, док ће у другом дијелу дана на сјевероистоку и истоку бити и интензивнијих пљускова.

На истоку се очекује и до 40 литара кише по метру квадратном, док ће на југу остати суво. Увече и у току ноћи биће облачно, повремено са слабом кишом.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 12 степени, а највиша дневна од 10 до 15, на југу до 20 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава претежно облачно вријеме са мјестимичном кишом, док је на планинама било сусњежице и снијега.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар