Бата Живојиновић на интензивној њези

Здравствено стање познатог глумца озбиљно, проблем срчана и бубрежна инсуфицијенција (слабост). Дина Живојиновић: Деда је борац, добиће и ову битку. Уз њега је бака Лула, доноси му храну, чак му и пева.

Србија 02.05.2016 | 22:52
Бата Живојиновић на интензивној њези

ЛЕГЕНДА српског филма, Бата Живојиновић, бије још једну животну офанзиву. Пре неколико дана Бати је изненада позлило, због чега је хитно пребачен у једну београдску болницу.

Како су "Новости" у понедељак успеле да сазнају у медицинској установи у којој се лечи, здравствено стање чувеног глумца је и даље озбиљно. Смештен је на одељење интензивне неге, а лекари су нам потврдили да је посреди срчана и бубрежна инсуфицијенција (слабост), због чега се максимално труде да му обезбеде најефикаснију терапију.

Да подсетимо, осамдесетдвогодишњи глумац је пре четири године доживео тежак мождани удар од којег се опоравио, а коме је претходио срчани удар 2006.

Боловао је и од гангрене, коју је у неколико наврата лечио на Куби, где живи његова ћерка Јелена. Последњих неколико месеци провео је на опоравку код куће, уз супругу Лулу и унуку Дину.

Управо је унука, која се тренутно налази у Паризу, у понедељак потврдила за наш лист да породица Живојиновић, као и увек у сличним ситуацијама, не губи оптимизам и верује да ће се Бата и овај пут извући попут феникса.

"Расположен је и шали се у нашим свакодневним телефонским разговорима", рекла је Дина, ћерка Батиног сина Миљка, за "Новости". 

Он је велики борац, али је изузетно важно што уз себе има дивне лекаре и сестре, који са изузетном посвећеношћу брину о његовом здравствљу. Ту је наравно и бака Лула, она све ради да му олакша ову битку - доноси му домаћу храну у болницу, чак му и пева.

Извор: Новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Саша

02.05.2016 17:24

Не дај се, Аранђеле. Нека ти Узвишени Бог помогне да добијеш и ову животну битку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипи

02.05.2016 18:07

Недај се бато

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

02.05.2016 23:02

Бата партизан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сина

03.05.2016 03:12

Не дај се бато

ОДГОВОРИТЕ